Čaj od Uve Fructus

99 RSD

Čaj od uve može pružiti podršku zdravlju urinarnog trakta, pomažući u ublažavanju simptoma infekcija mokraćnih puteva i drugih problema s bešikom.
Kategorija: Oznake: , ,

Čaj od Uve Fructus

Čaj od uve sa svojim blagim ukusom i mirisom, pruža ne samo trenutke uživanja, već i niz zdravstvenih koristi.

Prirodna Podrška Zdravom Životu

Uva, poznata i kao bearberry ili uva ursi, je biljka koja je tradicionalno korišćena u narodnoj medicini zbog svojih lekovitih svojstava. Čaj od uve može pružiti podršku zdravlju urinarnog trakta, pomažući u ublažavanju simptoma infekcija mokraćnih puteva i drugih problema s bešikom.

Pomaže U Detoksikaciji Organizma

Zahvaljujući svojim diuretičkim svojstvima, čaj od uve može pomoći u detoksikaciji organizma tako što podstiče izlučivanje viška tečnosti i toksina. Redovno konzumiranje ovog čaja može podržati zdravlje bubrega i bešike, pružajući vam osećaj čistoće i svežine iznutra.

Podstiče Zdravu Probavu

Uva je takođe poznata po svojim blagotvornim svojstvima za varenje. Čaj od uve može pomoći u olakšavanju probavnih problema poput nadutosti, gasova i grčeva, pružajući vam osećaj lakoće i udobnosti nakon svakog obroka.

Uključite Čaj od Uve U Svoju Svakodnevnu Rutinu

Dodajte Fructus čaj od uve u svoju svakodnevnu rutinu i iskusite sve njegove blagodeti za zdravlje i blagostanje. Bilo da ga pijete kao osvežavajući napitak tokom dana ili kao deo svoje večernje rutine za opuštanje..

Sastojci:

list uve 100%

Uputstvo/ način pripreme:

Filter kesicu prelijte sa 2 dl ključale vode i poklopite. Nakon 5 min. izvadite filter kesicu i čaj zasladite po želji.

Pakovanje 20 filter vrećica Fructus

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top