Diet džem divlja borovnica 300g Artfood

460 RSD

Borovnica je jedan od najvećih prirodnih antioksidanata i u svom sastavu sadrži veliku količinu vitamina, minerala i oligoelemenata.

Diet džem divlja borovnica bez šećera 300g

Diet džem divlja borovnica bez šećera proizveden od najfinijih plodova voća, zasladjen fruktozom.Jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem.

Pogodan za dijabetičare i osobe na niskolaloričnim dijetama. Pasterizovan bez dodatka konzervanasa, boja ili aroma.

Borovnica je veoma cenjeno i ukusno voće. Poznato je da je ova biljka jak antioskidans, kao i da ima antikancerogeno dejstvo.

Borovnica je jedan od najvećih prirodnih antioksidanata i u svom sastavu sadrži veliku količinu vitamina, minerala i oligoelemenata.

Kao voće bogato antioksidantima, borovnica usporava starenje celog tela. Svakako da su količina i broj različitih vitamina i menerala kojima obiluje, borovnicu svrstale u jednu od najlekovitijih voćnih vrsta.

Takođe je poznata kao biljka koja povoljno deluje na imunitet, reguliše šećer u krvi, reguliše krvni pritisak, povećava elastičnost krvnih sudova, sprečava stvaranje tromba u krvi.

Sastav:

plod divlje borovnice (60%), fruktoza (38%), voda, sredstvo za želiranje ( pektin ), regulator kiselosti ( limunska kiselina ), tri-kalcijum citrat. Sadržaj ukupne suve materije od 40-45%.

Proizvedeno od min 56g voća na 100g gotovog proizvoda.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 715kJ/168kcal

Masti 0g

Proteini 1g

Ugljeni hidrati 40g

Pakovanje 300g Artfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top