Diet džem divlja borovnica 300g Artfood

460 RSD

Diet džem divlja borovnica bez šećera: Savršen za Dijabetičare i Zdravu Ishranu

Diet džem divlja borovnica bez šećera: Savršen za Dijabetičare i Zdravu Ishranu

Diet džem divlja borovnica bez šećera proizveden je od najfinijih plodova voća i zaslađen fruktozom, pružajući jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Ovaj džem je idealan za dijabetičare i osobe na niskokaloričnim dijetama.

Prirodni i Pasterizovani Proizvod

Pasterizovan bez dodatka konzervansa, boja ili aroma, diet džem od divlje borovnice nudi prirodan proizvod visokog kvaliteta. Borovnice su poznate po svojim jakim antioksidativnim svojstvima i antikancerogenom dejstvu.

Zdravstvene Prednosti Borovnica

Borovnica je jedan od najvećih prirodnih antioksidanata i u svom sastavu sadrži veliku količinu vitamina, minerala i oligoelemenata. Kao voće bogato antioksidantima, borovnica usporava starenje celog tela. Njene visoke nutritivne vrednosti svrstavaju je među najlekovitije voćne vrste.

Podrška Imunitetu i Regulaciji Zdravlja

Borovnica povoljno deluje na imunitet, reguliše šećer u krvi, krvni pritisak i povećava elastičnost krvnih sudova. Takođe sprečava stvaranje tromba u krvi, čime se dodatno štiti kardiovaskularno zdravlje.

Ukusan i Zdrav Izbor

Diet džem divlja borovnica bez šećera je ukusan i zdrav izbor za svakoga ko traži prirodan proizvod bez dodataka konzervansa, boja ili aroma. Sa smanjenim kalorijskim sadržajem i bogatstvom nutritivnih sastojaka, ovaj džem je savršen za dijabetičare, osobe na dijeti i sve one koji žele da se hrane zdravo.

Sastav:

plod divlje borovnice (60%), fruktoza (38%), voda, sredstvo za želiranje ( pektin ), regulator kiselosti ( limunska kiselina ), tri-kalcijum citrat. Sadržaj ukupne suve materije od 40-45%.

Proizvedeno od min 56g voća na 100g gotovog proizvoda.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 715kJ/168kcal

Masti 0g

Proteini 1g

Ugljeni hidrati 40g

Pakovanje 300g Artfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top