Diet džem od šljive bez šećera 300g

380 RSD

Diet džem od šljive bez šećera: Zdrav i Ukusan Izbor za Dijabetičare i Osobe na Dijeti

 

Diet džem od šljive bez šećera: Zdrav i Ukusan Izbor za Dijabetičare i Osobe na Dijeti

Diet džem od šljive bez šećera proizveden je od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom, pružajući jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Ovaj proizvod je idealan za dijabetičare i osobe na niskokaloričnim dijetama.

Prirodni i Pasterizovani Proizvod

Pasterizovan bez dodatka konzervansa, boja ili aroma, diet džem od šljive nudi prirodnost i visok kvalitet. Sadrži rastvorljiva biljna vlakna koja pomažu u snižavanju lošeg holesterola, jačaju srce i imunitet te pomažu u odstranjivanju štetnih materija iz organizma.

Blagotvorni Efekti na Zdravlje Kostiju i Metabolizam

Šljive su bogate polifenolima koji pozitivno utiču na zdravlje kostiju. Istraživanja su pokazala da konzumacija 100 grama suvih šljiva tokom tri meseca povećava markere u krvi koji ukazuju na veću gustinu kostiju. Takođe, suve šljive su idealan dodatak ishrani za osobe sa usporenim metabolizmom, opstipacijom i lenjim crevima zahvaljujući koncentrovanom sorbitolu i vlaknima koja imaju snažan laksativni efekat.

Ukusan i Zdrav Izbor

Diet džem od šljive je ukusan i zdrav izbor za svakoga ko traži prirodan proizvod bez dodataka konzervansa, boja ili aroma. Sa smanjenim kalorijskim sadržajem i bogatstvom nutritivnih sastojaka, ovaj džem je savršen za dijabetičare, osobe na dijeti i sve one koji žele da se hrane zdravo.

Sastav:

plod šljive (60 %), fruktoza (38 %), voda, sredstvo za želiranje ( pektin ), regulator kiselosti ( limunska kiselina ), tri-kalcijum citrat. Sadržaj ukupne suve materije od 40-45 %. Proizvedeno od min 56 g voća na 100g gotovog proizvoda.

Nutritivna vrednost na 100g :

Energetska Vrednost Kcal 172

Energetska Vrednost KJ 731

Masti <0.1g

Mononezasićene masti 0g

Polinezasićene masti 0g

Zasićene masti 0g

Ugljeni hidrati 42g

Šećeri 0g

Vlakna og

Proteini 0g

Pakovanje 300g Artfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top