Diet džem od šljive bez šećera 300g

380 RSD

Ako vas muči usporen metabolizam, opstipacija i lenja creva uvrstite suve šljive u svoju ishranu.

Diet džem od šljive bez šećera 300g

Diet džem od šljive bez šećera proizveden od najfinijih plodova voća, zasladjen fruktozom. Jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem.Pogodan za dijabetičare i osobe na niskolaloričnim dijetama..

Pasterizovan bez dodatka konzervansa, boja ili aroma.

Ovo voće sadrži rastvorljiva bijna vlakna koja snižavaju loš holesterol. Šljiva takođe jača srce i imunitet i odstranjuje štetne materije iz organizma.

Šljive sadrže polifenole koji su dobri za zdravlje kostiju. Istraživanja su utvdila da se nakon uzimanja 100 grama suvih šljiva u roku od tri meseca povećavaju markeri u krvi koji pokazuju gustinu kostiju.

Ako vas muči usporen metabolizam, opstipacija i lenja creva uvrstite suve šljive u svoju ishranu. One sadrže koncentrovan sorbitol i vlakna te imaju veoma snažan laksativni efekat.

Blagotvorno deluje na nervni sistem, a bakar i cink iz ove voćke deluju antidepresivno. One deluju na nivo šećera u krvi smanjujući ga. A pomažu i ženama posle menopauze da zadrže estrogen potreban za apsorbciju kalcijuma.

Sastav:

plod šljive (60 %), fruktoza (38 %), voda, sredstvo za želiranje ( pektin ), regulator kiselosti ( limunska kiselina ), tri-kalcijum citrat. Sadržaj ukupne suve materije od 40-45 %. Proizvedeno od min 56 g voća na 100g gotovog proizvoda.

Nutritivna vrednost na 100g :

Energetska Vrednost Kcal 172

Energetska Vrednost KJ 731

Masti <0.1g

Mononezasićene masti 0g

Polinezasićene masti 0g

Zasićene masti 0g

Ugljeni hidrati 42g

Šećeri 0g

Vlakna og

Proteini 0g

Pakovanje 300g Artfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top