Ekstra Devičansko maslinovo ulje Rana Berba 0,5l

2.730 RSD

100% organsko ekstra devičansko maslinovo ulje iz rane berbe. Zaštićenog geografskog porekla sa ostrva Krit, dolina Messara. Proizvedeno od 100% koroneiki maslina.

Organsko Ekstra Devičansko maslinovo ulje Rana Berba 500ml

Organsko vrhunsko ekstra devičansko maslinovo ulje koje se proizvodi od rano ubranih maslina. Dobija se direktno mehanićkim ceđenjem poluzelenih korneiki maslina, sa oznakom zaštićenog geografskog porekla, proizvedeno u Grčkoj, na ostrvu Krit, u dolini Messara, od masline Koroneiki.

Maslinovo ulje iz rane berbe, bogato polifenolima i izuzetno snažnim ukusom i aromu. Nosilac je zdravstvene potvrde da ako se pije više od 1.5 supene kašike dnevno poboljšava osnovne parametre krvne slike, i utiče na jačanje imuniteta.

Polifenoli su mikronutrijenti koji se nalaze u voću i povrću, orašastim plodovima i začinima. Oni su najmoćniji prirodni antioksidansi, komponenete koje daju voću i povrću živopisne boje i pomalo opor ukus i snagu. Polifenoli štite i jačaju biljke u borbi sa surovim okolnostima i poput jakog UV zračenja, upornih insekata i ekstremnih vremenskih uslova.

Zašto su važni za naše zdravlje:

Ono što ih čini savršenim štitom biljaka, može ih učiniti i zaštitnikom našeg organizma i pomoći u izgradnji imunog sistema.

Osim imuniteta, sve brojnija istraživanja pokazuju da polifenoli igraju bitnu ulogu u metabolizmu, održavanju zdrave težine, oporavku od upala, poboljšanju raspoloženja i prevenciji i lećenju hroničnim bolestima kao što su kardiovaskularne bolesti, dijabetes, neurodegenerativniperemećaji..

Proizvodi se metodom hladnog ceđenja u skladu sa međunarodnim zdravstvenim i gastronomskim standardima.

Sastav: 100% organsko ekstra devičansko maslinovo ulje. Zaštićenog geografskog porekla sa ostrva Krit, dolina Messara. Proizvedeno od 100% koroneiki maslina.

Pakovanje 500ml Oleum Crete

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top