Organski Mugi Miso Mitoku 200g

830 RSD

Mugi Miso je bogat antioksidansima i hranljivim sastojcima koji jačaju imuni sistem i pomažu organizmu da se bori protiv infekcija i bolesti. Redovno konzumiranje ovog misoa može pomoći u održavanju zdravog imunološkog sistema.

Organski Mugi Miso Mitoku 200g

Organski mugi miso je slana fermentisana pasta od ječma i soje. Fermentisana miso pasta ima slojevit ukus sa blagom, ali dubokom slanom notom. Njena bogata tekstura čini je savršenim dodatkom u razna jela, pružajući im dubinu ukusa.

Sa obiljem proteina, vlakana, vitamina i minerala, Miso dodaje značajnu hranljivu vrednost jelima poput supe, čorbe ili umaka, čineći ih nutritivno bogatijim.

Fermentacija miso paste stvara probiotske bakterije koje podržavaju zdravlje creva i olakšavaju varenje hrane. Redovna konzumacija može poboljšati balans crevne flore i probavu.

Zahvaljujući antioksidansima i hranljivim sastojcima, jača imuni sistem i pomaže organizmu da se bori protiv infekcija i bolesti, čineći vas otpornijim na različite zdravstvene izazove.

Miso pasta se može koristiti kao začin umesto soli, dodajući dubinu ukusa marinadama, supama, dresinzima za salate i drugim kuvanim jelima. Brz i zdrav način konzumiranja je namazan na krišku integralnog hleba sa dodatkom klica, pružajući ukusnu i hranljivu užinu.

Ukratko, dodavanje samo jedne kašičice Miso paste vašoj ishrani unaprediće ukus i hranljivu vrednost vaših obroka, podržati zdravlje probavnog sistema i imunitet, i doprineti vašem opštem osećaju blagostanja.

Sastav: ječam iz organskog uzgoja (48 %), celo zrno soje (22 %), morska so, voda, kodži (aspergillus oryzae).

Upotreba: kašičicu miso paste rastopiti u tanjir supe.

Pakovanje 200g Biošpajz

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top