Beli miso 250g organski Mitoku

1.290 RSD

Beli miso je neodoljivog umami ukusa, ova pasta bogata vitaminima B grupe, vitaminom K, bakrom, manganom i fosforom. Ima mnogobrojne zdravstvene benefite.

Beli Miso Organski Mitoku: Tradicija i Ukus Umamija

Organski beli miso sa neodoljivim ukusom umamija predstavlja vrhunski proizvod koji se dobija fermentacijom sojinih zrna, morske soli i gljivica kodži, uz dodatak ječma ili pirinča. Ova ukusna miso pasta, sa svojom karakterističnom aromom i bogatstvom ukusa, donosi sa sobom mnoge zdravstvene benefite i često se koristi u raznim kulinarskim kreacijama.

Marukura: Slatka Varijanta Misa iz Japana

Marukura, slatka varijanta miso paste, predstavlja vrhunski proizvod iz organskog uzgoja i uživa veliku popularnost u Japanu, gde ga vrsni zanatlije poput porodice Okada pažljivo proizvode.

Zdravstvene Prednosti: Vitamini i Minerali

Sa tradicijom koja seže unazad 1300 godina, beli miso je postao omiljen kao začin i dodatak jelima širom sveta. Karakteriše ga blag, slatkast i osvežavajući ukus, čineći ga idealnim za upotrebu u raznim sosovima, umacima i prelivima za salate. Njegova suptilna aroma čini ga posebno prikladnim za lagane prelive i sosove za povrće.

Fermentacija i Zdravlje: Ključne Prednosti

Fermentacija, ključni proces u proizvodnji miso paste, donosi sa sobom mnoge zdravstvene benefite. Osim što je izuzetan izvor probiotika koji povoljno deluju na varenje i imunitet, svetli miso je takođe bogat mineralima koji podržavaju pravilan metabolizam.

Recepti: Jednostavno i Ukusno

Jedna porcija miso supe dnevno može značajno ojačati otpornost organizma na bolesti i preventivno delovati protiv pojave raka. Pored toga, miso ima brojna lekovita svojstva koja su od koristi za celokupno zdravlje.

Kako Pripremiti Miso Supu: Koraci i Saveti

Preporučuje se za uspostavljanje hormonalne ravnoteže kod žena, prevenciju osteoporoze, alergija i tuberkuloze, kao i za ublažavanje negativnih efekata pušenja. Takođe, koristi se i u kozmetičke svrhe, hraneći kožu i dajući joj svežinu i elastičnost.

Recept za pripremu miso supe je jednostavan: u već skuvanu supu od povrća dodajte kašičicu miso paste, dobro promešajte i konzumirajte. Važno je napomenuti da supa ne sme ponovo da proključa nakon dodavanja miso paste kako bi se sačuvala njena hranljiva vrednost.

Sastav:

pirinač organskog porekla, celo zrno soje, morska so, kodži spore.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska Vrednost Kcal 194

Energetska Vrednost KJ 818

Masti 4g

Mononezasićene masti 0g

Polinezasićene masti 0g

Zasićene masti 0g

Ugljeni hidrati 28g

Šećeri 26g

Vlakna 1g

Proteini 9g

Pakovanje 250g Mitoku

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top