Fructal sok od Cvekle 700ml

490 RSD

Sok od cvekle je jedinstven po svom visokom nivou antikacinogena i vrlo visokom sadržaju karotenoida. Odličan je izvor folne kiseline.

Fructal sok od Cvekle 700ml

Fructal sok od cvekle je jedinstven po svom visokom nivou antikacinogena i vrlo visokom sadržaju karotenoida. Odličan je izvor folne kiseline. Sadrži prirodni betacijanin (koji između ostalog i daje cvekli njenu karakterističnu boju).

Betacijanini su prirodni fito nutrijenti koji jačaju imuni sistem i pomažu u održavanju funkcija ćelija čime takođe doprinose snazi imunog sistema. Cisti jetru.

Može pozitivno delovati na povišen krvni pritisak. Pogodan za korišćenje u ishrani veganaca i vegetarijanaca.

Cvekla pozitivno utiče na čitav organizam – pomaže detoksikaciju, odnosno čišćenje organizma, regeneriše krv, štiti naše srce, mozak, obnavlja našu crevnu floru, jača imunitet…Kako je naš organizam savršeno povezan, i organi stalno komuniciraju, cvekla pozitivno utiče na svaki od njih i omogućava im dobru komunikaciju.

Sve to zbog toga što nedostaje jedan veoma važan mineral – gvožđe. U cvekli ga ima u izobilju, te je zbog toga cvekla jedan od najboljih prirodnih lekova za našu krvnu sliku.

Redovnim konzumiranjam krvna slika će vam biti besprekorna, uz, naravno, izbalansirani unos drugih zdravih namirnica.

Cvekla je takođe bogata vitaminom C, kao i vitaminima grupe B i E, zbog čega je visoko na listi poželjnih namirnica kada je naš imunitet u pitanju. Detoksikuje organizam i jača ga, tako da nas grip i prehlada zaobilaze u širokom luku. Ko još sme da se kači sa cveklom? Sok od cvekle trebalo bi da konzumirate tokom cele godine, a posebno zimi kada je obično sezona gripa.

Kako je pomenuto, pomaže da detoksikujemo organizam. Zapravo, organizam se sam čisti, i to uz pomoć organa koji tome i služe – bubrezi, jetra, bešika…

Ali, redovnim korišćenjem cvekle vi taj proces samo pomažete. Zbog toga ispijanje soka od cvekle može da sačuva zdravlje vaše jetre, ali i bubrega… Umesto da im oteža rad, ona im pomaže i na taj način ih štiti.

Sastav:

100% pasterizovana cvekla bez aditiva i konzervansa

Pakovanje 700ml Fructal

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top