Naš izuzetan proizvod – matični sok, čisto voćno zadovoljstvo koje će vas osvojiti svojim ukusom i blagotvornim dejstvom na vaše zdravlje.

100% prirodan sastav:

Matični sok je čist voćni sok koji sadrži samo najkvalitetnije voće, bez dodataka vode, šećera ili aditiva. Svaka kap ovog soka donosi svežinu i bogatstvo hranljivih materija poreklom iz supervoća.

Pravi sok iz prvog ceđenja:

Voće koje se koristi za sok se pažljivo bira i presuje odmah nakon branja. Ceđenjem voća bez filtriranja zadržavamo sve vitamine, minerale i fitoelemente koji čine ovaj sok izuzetno hranljivim i korisnim za vaš organizam.

Postupak pasterizacije:

Da bi se očuvala svežina i kvalitet soka, obavlja se blaga pasterizaciju na 80 stepeni, zadržavajući tako sve prirodne arome i hranljive sastojke voća. Nakon pasterizacije, sok se brzo hladi kako bi se sačuvala sva njegova korisna svojstva.

Pozitivan uticaj na zdravlje i energiju:

Redovno konzumiranje matičnog soka ne samo da će vam pružiti neodoljiv ukus voća, već će i pozitivno uticati na vaše zdravlje i energiju. Bogatstvo vitamina, minerala i fitonutrijenata podržava vaš imuni sistem, pomaže u očuvanju vitalnosti i doprinosi opštem osećaju blagostanja.

Prirodna podrška za vaš organizam:

Matični sok je osmišljen s ciljem da na potpuno prirodan način pruži vašem organizmu sve što mu je potrebno za optimalno funkcionisanje. Bez veštačkih dodataka i sa maksimalnim očuvanjem svežine voća, ovo je idealan izbor za one koji žele da se brinu o svom zdravlju na najukusniji mogući način.

Osetite svežinu i vitalnost prirode u svakom gutljaju našeg matičnog soka. Vaše zdravlje zaslužuje samo najbolje, a mi smo tu da vam to pružimo.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top