Brezina voda organska 300ml Beyond

320.00RSD

Brezina voda pomaže detoksikaciji organizma, jača imuni sistem, blagotvorno deluje na bubrege, kožu, digestivni trakt, pomaže jačanju kostiju i smanjenju upale zglobova.

Brezina voda organska 300ml

Brezina voda hidrira i osvežava.Izuzetno je bogata mineralima, vitaminima, proteinima i enzimima.100% prirodan napitak dobijen istakanjem iz drveta breze.

Sok se sakuplja na zanimljiv način jednostavnim bušenjem kore drveta breze kap po kap u posudu ili vrećicu – voda koja se cedi iz drveta je neverovatan dar prirode.

Može da se dobije samo jednom godišnje – u proleće – i to u ograničenim količinama.

U severnim zemljama kao što su Rusija, Skandinavija i baltičke zemlje, ovaj napitak se koristi stotinama godina kao tonik, dodatak ishrani u medicinske svrhe.

Blagotvorno deluje na bubrege, kožu, digestivni trakt. Pomaže jačanju kostiju i smanjenju upale zglobova.

Pomaže pri uklanjanju celulita i regulisanju težine.

Lekovito dejstvo:

Zahvaljujući bogatstvu vitamina i minerala odlična za jačanje imunog sistema i otpornosti organizma.

Istraživanja su pokazala da saponin, sastojak brezinog soka, ima svojstvo da snižava holesterol u krvi. Pomaže da se iz organizma eliminiše višak soli (natrijuma), fosfata, ureičke kiseline, amonijaka, kao i određeni lekovi.

Redovna upotreba brezine vode eliminiše štetne materije kao što su toksini i masnoće i na taj način pospešuje rad ovog organa koji igra značajnu ulogu u pravilnom funkcionisanju organizma.

Ona potpomaže rast dermalnih i epidermalnih ćelija, pa zato ten postaje čistiji. Može koristi za umivanje, a zbog antiinflamatornih svojstava deluje blagotvorno na kožne probleme kao što su akne i ekcemi. Ovakav način upotrebe vraća i elastičnost koži, pa je na taj način čuva mladoliki izgled.

Pošto poseduje antiinflamatorna svojstva može da doprinese ublažavanju upalnih procesa u zglobovima. Osim toga, zato što pomaže da se izbaci višak ureičke kiseline, ona sprečava nagomilavanje njenih kristala u zglobovima i oko njih i tako ublažava upale i tegobe izazvane ovim uzrokom.

Sadrži ksilitol, a to je prirodni šećer koji neutrališe određeni tip bakterija koje izazivaju kvarenje zuba.

Brezina voda je naročito pogodn za čišćenje bubrega jer neutralizuje otrovne otpadne materije i filtrira ih kroz urinarni trakt. Pozitivne efekte ima i na želudac. Pomaže pri mršavljenu i uklanjanju celulita. Ubrzava metabolizam i može da bude saveznik osobama koje vode bitku sa suvišnim kilogramima.

Preporučena upotreba:

Odrasli do dve čase dnevno, deca ½ do 1 čašu dnevno.

Nutritivna vrednost u 100ml :

Energetska vrednost 14kJ / 3kcal

Proteini 0g

Ugljeni hidrati 0g

Masti 0g

Pakovanje 330ml Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top