Ginko kapi 30ml Sinefarm

299 RSD

Ginko Kapi: Podrška za Bolju Cirkulaciju i Kognitivne Funkcije

Ginko Kapi: Podrška za Bolju Cirkulaciju i Kognitivne Funkcije

Ginko Biloba kapi nude blagotvorno dejstvo ekstrakta ginka biloba na cirkulaciju u celom telu, s posebnim naglaskom na mozak, što rezultira poboljšanjem opšte cirkulacije. Poznat po svojim specifičnim flavonoidima, ginkolidima i bilobalidima, ginko biloba ima bogat hemijski sastav koji mu daje terapeutske osobine koje se ne mogu naći u drugim biljkama.

1. Klinički Dokazane Koristi

Kroz godine mnoga klinička ispitivanja su otkrila brojne pozitivne efekte ginka na ljudsko zdravlje. Njegova sposobnost očuvanja zdrave cirkulacije, uključujući i perifernu cirkulaciju, doprinosi snabdevanju mozga, ruku i nogu dovoljnom količinom kiseonika i hranljivih materija. Ovo doprinosi većoj energiji i zaštiti ćelija od oštećenja.

2. Podrška Kognitivnim Funkcijama

Održavanje normalne cirkulacije u mozgu podržava kognitivne funkcije i pamćenje. Ginko biloba se posebno ističe kao biljni preparat zahvaljujući svojim terpenoidima i flavonoidima, koji su detaljno proučeni i standardizovani na određeni procenat kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost.

3. Standardizovani Ekstrakt

Studije su potvrdile da standardizovani ekstrakt lista ginka, koji sadrži određene procente ginkoflavonoglikozida i terpenskih laktona, pruža najbolje rezultate. Ovaj ekstrakt se smatra jednim od najpopularnijih biljnih proizvoda u svetu, sa širokom primenom u poboljšanju cirkulacije, posebno u mozgu.

4. Antioksidativno Dejstvo

Aktivni sastojci ginka, poput ginkoflavonoida i terpenskih laktona, imaju snažno antioksidativno dejstvo koje pomaže u zaštiti tkiva, neurona i krvnih sudova od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Osim toga, ovi sastojci regulišu viskoznost krvi, sprečavajući nastanak krvnih ugrušaka. Doprinose smanjenju simptoma prerane demencije, poboljšavaju koncentraciju i ublažavaju glavobolje.

5. Način Upotrebe

Upotreba: Preporučuje se uzimanje 30 kapi dva puta dnevno pre jela, sa malo tečnosti poput vode, mleka ili meda, za održavanje opšteg zdravlja i poboljšanje cirkulacije.

Sastav:

Vodeno-alkoholni ekstrakt lista ginka 50:1 (Ginkgo biloba).

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Sinefarm

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top