Ehinacea kapi 30ml Deverra

250 RSD

Ehinacea ima antiinflamatorno, imunostimulatorno, antibakterijsko, antivirotično delovanje.

Ehinacea kapi je prirodni preparat koji doprinosi normalnom funkcionisanju odbrambenog sistema organizma. Imaju širok spektar koristi, uključujući antiinflamatorna, imunostimulatorna, antibakterijska i antivirusna svojstva.

Aktivni sastojci iz Echinacee stimulišu imunološki odgovor organizma, povećavajući broj leukocita i poboljšavajući fagocitozu, što je ključni proces u borbi protiv infekcija.

Ovi preparati podstiču proizvodnju T-limfocita i interleukina 2, što dodatno jača imunološki sistem.

Aktivni principi izolovani deluju kao imunostimulatori, ublažavajući simptome infekcija i ubrzavajući proces ozdravljenja.

Takođe, imaju bakteriostatski efekat na određene vrste bakterija, što doprinosi zaštiti od bakterijskih infekcija.

Ovi preparati su takođe pokazali sposobnost blokiranja enzima koji omogućavaju prodor bakterija i virusa u ćelije, čime sprečavaju dalje širenje infekcije. Studije su takođe pokazale da Ehinacea može stimulisati NK ćelije, koje imaju sposobnost uništavanja tumorskih i virusom zaraženih ćelija.

Korišćenje Ehinacea kapi povoljno deluje na metabolizam, fertilitet i proces zarastanja rana.

Ovi preparati se često koriste u prevenciji prehlade i gripa, kao i u borbi protiv respiratornih i urinarnih infekcija. Njihova sposobnost blokiranja enzima može pomoći u zaštiti organizma od širenja infekcija i upala.

Sastav:

Ekstrakt biljaka Ehinacea u etanolnom rastvoru (Echinacea purpurea, Echinace angustofolia).

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje 3 puta dnevno, po 20-30 kapi, razblaženih u malo vode, čaja ili toplog mleka.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top