Ulje Koštica Kajsije 50ml

470 RSD

Koštice kajsije zdravim ćelijama služi kao energetski izvor, dok se u kanceroznim ćelijama laetril raspada i deluje antikancerogeno.

Ulje Koštica Kajsije 50ml

Ulje koštica kajsije sadrži visok nivo laetrila koji zdravim ćelijama služi kao energetski izvor, dok se u kanceroznim ćelijama laetril raspada i deluje antikancerogeno.

Koštice kajsije su veoma slične bademu, koji takođe spada u porodicu ruža. Imaju sličan nutritivni sastav kao i badem.

Često manje ili više gorkog ukusa usled različitog sadržaja cijanogenog glikozida nazvanog vitamin B 17. Postoje stotine različitih sorti kajsija u svetu, od kojih svaka poseduje određenu količinu vitamina B 17. One koje imaju veoma malu količinu vitamina B 17 , imaju ukus sličan današnjem slatkom bademu. One koje sadrže velike količine vitamina B 17, smatraju se neprijatnog ukusa zbog gorčine.

Gorčina koštica je indikator sadržaja V B 17. Ta gorka jezgra kajsije imaju terapeutski efekat kod različitih vrsta raka.

Ova koncepcija se smatra kontroverznom. Smatra se da kajsije potiču iz Kine, gde se koriste vekovima u prehrambene i terapeutske svrhe. Kako navodi Alexander Tessier iz Australije, nedavne naučne studije iz 2005 su pokazale njihovu potencijalnu efikasnost.

Naučnici iz Koreje su ustanovili da je tretman ćelija ljudskog raka prostate sa B 17 prouzrokovao programiranu smrt ćelija . Zaključili su da B 17 može ponuditi vrednu opciju za tretman raka.

Pored vitamina B17 sadrže i vitamine A i E kao i esencijalne masne kiseline Omega 3,6 i 9.

Pacijenti koji primaju terapiju laetrilom imaju pozitivna iskustva. Ovo ulje najpoznatije je po tome što sadrži visoki nivo vitamina B 17 – laеtrila. Smatra se da zdravim ćelijama laetril služi kao energetski izvor, dok se u kanceroznim ćelijama pod uticajem enzima koji se nalazi samo u njima, laetril raspada i deluje antikancerogeno, trujući samo ćelije tumora. Taj efekat je  dugo bio poznat i klinička ispitivanja su u toku.

Naime, ćelije raka imaju u sebi enzim koji „otključava“ otrov u glikozidu amigdalinu, što uništava ćelije raka. Zdrave ćelije imaju različite enzime koji deluju na amigdalin i na drugačiji način oslobađaju hranljive materije i neutralizujuće agense.

Većina pacijenata koja je primila terapiju laetrilom imaju pozitivna iskustva – od boljeg opšteg stanja do tako dobrih efekata kao što su povećanje apetita, težine, smanjenje ili uklanjanje bola izazvanog kancerom. Smiruje upale, ekceme (uključujući kožne alergije) i dermatitis.

Pokazalo se da dobro deluje kao antitustik (protiv kašlja) i kao sastavni deo terapije za astmu je da je najbolje ulje za uklanjanje i ublažavanje bora i ožiljaka. Ublažava opekotine od sunčanja, umiruje iritiranu kožu i pomaže ispucaloj koži i koži koja se peruta.

Lekovito dejstvo:

  • Jača i stimuliše imunitet
  • Udruženi antioksidativni efekat
  • Odstranjuje toksine iz tela
  • Deluje antiinflamatorno
  • Hidrira kožu neguje i hrani

Način upotrebe:

Za spoljašnju upotrebu na koži:

Malu količinu ulja (4-5 kapi) naneti na čistu i vlažnu kožu, dva-tri puta na dan. Ulje se dobro upija i ne ostavlja uljani trag.

Za unutrašnju upotrebu:

Konzumirati od 10-12(pola kafene kašičice) kapi dva do tri puta dnevno. Kod hrane i salata po želji upotrebiti.

Pakovanje 50ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top