Origano ulje 10ml organsko Probotanic

1.850 RSD

Probotanic Origano Ulje – Čisto Organsko Ulje Divljeg Origana

 

Probotanic Origano Ulje – Čisto Organsko Ulje Divljeg Origana

Origano ulje je moćan prirodni antiseptik koji se preporučuje u borbi protiv bakterija, virusa i parazita, kao i za prevenciju prehlade i gripa. Ovo esencijalno ulje se dobija destilacijom divljeg origana, a ističe se čistoćom i sertifikovanom organskom formulom, bez dodataka ili primesa.

Sastav: 100% Čisto Organsko Esencijalno Ulje Divljeg Origana

Origano ulje Probotanic karakteriše izuzetno visok nivo karvakrola, sa čak 95,29%, što garantuje njegovu efikasnost u borbi protiv raznih mikroorganizama.

Naučno Dokazano Delovanje

Naučna istraživanja su pokazala da origano ulje smanjuje zapaljenske procese i oksidativni stres na ćelijskom nivou, što ga čini korisnim u tretmanu akutnih i hroničnih zapaljenskih plućnih bolesti. Osim toga, ovo ulje je moćan antiseptik, efikasan kod infekcija urinarnog, gastrointestinalnog i respiratornog sistema.

Delovanje i Upotreba

Primena i Upotreba

  • Oralno: Preporučuje se 3 puta dnevno po 2 kapi razblaženih u maslinovom ulju, posle obroka.
  • Za Decu: Za decu stariju od 3 godine, preporučuje se konsultacija sa lekarom.
  • Inhalacija: Dodati 1 kap ulja u pola litre ključale vode za inhalaciju.
  • Preko Kože: Naneti razblaženo ulje direktno na zahvaćeno područje.

Odobreno od Ministarstva Zdravlja Republike Srbije

Origano ulje Probotanic je dobio odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije, što potvrđuje njegovu bezbednost i efikasnost u terapiji raznih zdravstvenih tegoba.

UPOZORENJE:

Pre upotrebe, važno je pažljivo dozirati etarsko ulje origana zbog moguće iritacije kože. Ne preporučuje se korišćenje kod trudnica, dojilja i dece mlađe od 6 godina. Izbegavati direktno nanošenje na kožu i sluzokožu, kao i oralnu upotrebu. Čuvati na tamnom i hladnom mestu, van domašaja dece.

Biljka origana potiče iz planinskih i mediteranskih predela, kao i Azije, iz porodice Origanum vulgare. Kultivisana je širom sveta, uključujući delove Meksika i Sjedinjenih Američkih Država. Destilacijom same biljke, dobija se esencijalno ulje origana. Pored toga što je čest sastojak u kulinarstvu, ovo ulje obiluje antioksidansima koji pružaju brojne zdravstvene koristi.

Interesantno je da, osim što je deo mnogih jela, ulje origana ima i ulogu prirodnog antibiotika i sredstva protiv gljivica. Takođe, može doprineti smanjenju telesne mase i regulisanju nivoa holesterola.

  1. PRIRODNI ANTIBIOTIK: Karvakol, ključna komponenta etarskog ulja origana, efikasno se bori protiv bakterija. Naučna istraživanja su pokazala da može ukloniti bakteriju Staphylococcus aureus, čest uzročnik kožnih infekcija.
  2. ZAPALJENSKI PROCESI NA KOŽI: Ulje origana može pomoći u ublažavanju zapaljenskih procesa izazvanih ujedima insekata, ekcemima ili alergijama.
  3. RASPRŠIVANJE ULJA ORIGANA: Ovo ulje ima širok spektar dejstva prilikom raspršivanja. Jača imuni sistem, čisti disajne puteve i poboljšava mentalnu jasnoću, doprinoseći boljoj koncentraciji.
  4. Pakovanje 10ml Probotanic

Zemlja porekla: Turska

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top