Kikiriki puter Macrobiotic 360g Genie

375 RSD

Kikiriki puter je pogodan za vegane, sportiste i osobe koje vode zdrav život

Macrobiotic kikiriki puter je potpuno prirodan proizvod, napravljen samo od čistog kikirikija.

Ovaj puter je postao neizostavan deo mnogih jelovnika širom sveta zbog svog izuzetnog ukusa i zdravstvenih benefita koje pruža, što ga čini sve popularnijim među našim potrošačima.

Bez ikakvih dodataka hidrogenizovanih masti ili šećera, ovaj puter pruža bogat izvor nezasićenih masnih kiselina, što ga čini dragocenim saveznikom u borbi protiv holesterola i srčanih problema.

Obogaćen je mineralima poput magnezijuma, mangana, fosfora, selena, kao i vitaminima E i B3. Sa značajnim sadržajem biljnih proteina (27%), Macrobiotic kikiriki puter je idealan izbor za sportiste i aktivne pojedince.

Ugljeni hidrati u njemu imaju nizak glikemijski indeks, a kao i ostale mahunarke, kikiriki je izuzetno bogat belančevinama.

Ovaj puter od kikirikija predstavlja izvrstan izvor nezasićenih masnih kiselina, uključujući važne oleinske i linolne kiseline iz porodica omega-6 i omega-9, što doprinosi bržem metabolizmu i osećaju sitosti, pomažući u kontroli telesne težine.

Sa obiljem vitamina B grupe, vitaminom E, gvožđem, magnezijumom i kalijumom, ovaj puter od kikirikija je idealan za vegetarijance i vegane koji žele da obogate svoju ishranu proteinima.

Njegov nizak glikemijski indeks čini ga korisnim u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi, što ga čini pogodnim izborom za dijabetičare. Sadrži samo prirodne soli i šećere prisutne u kikirikiju.

Koristi se kao namaz, dodatak slatkim i slanim jelima, i pogodan je za vegane, sportiste i sve koji vode zdrav život.

Macrobiotic kikiriki puter je odličan izvor kvalitetnih proteina i prehrambenih vlakana. Složeni namaz dobijen je od pažljivo termički obrađenih kikiriki plodova.

Sastav:

100% kikiriki

  • Nutritivna vrednost na 100g:
  • Energetska vrednost: 3052kJ / 727kcal
  • Masti: 58,9%
  • Ugljeni hidrati: 15,7%
  • Proteini: 21%

Pakovanje 360g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top