Krem od pistaća 200g

1.100 RSD

Krem od Pistaća: Sladak Delikatesni Namaz

Krem od Pistaća: Sladak Delikatesni Namaz

Zamislite ukusan krem od pistaća koji je ne samo idealan za mazanje na hleb već i kao dodatak dezertima ili jednostavno za uživanje na kašiku. Obogaćen najfinijom belgijskom belom čokoladom, a njegov neverovatan ukus će vas osvojiti već pri prvom zalogaju.

Prirodni Sastojci Visokog Kvaliteta

Sastavljen od kvalitetnih pistaća, priprema se na način koji omogućava zadržavanje svih hranjivih sastojaka, vitamina i minerala. Zahvaljujući pažljivoj obradi, udeo pistaća u ovom kremu je impresivnih 70%, što osigurava ne samo bogat ukus već i visoku nutritivnu vrednost.

Raznovrsna Upotreba

Ovaj namaz od pistaća nije samo za slatke poslastice – može se koristiti i kao dodatak slanim jelima. Bez obzira koristite li ga za mazanje na hleb ili kao sastojak u specijalnim jelima, ovaj ukusni namaz će obogatiti vaše kulinarsko iskustvo.

Zdravstvene Prednosti Pistaća

Pistaći su poznati kao odličan izvor vlakana, što pomaže u ubrzanju metabolizma i pruža snažnu prevenciju protiv crevnih bolesti.

Napomena

Važno je napomenuti da proizvod može sadržavati alergene u tragovima poput kikirikija, ostalih koštunjavog voća i susama. Pre upotrebe, preporučuje se promešanje proizvoda jer može doći do izdvajanja ulja na površini, što je normalna pojava.

Sastav:

70% pistaći, bela posna čokolada ( šećer u prahu, kakao buter, biljno mleko u praku, biljna mast, lecitin, skrob, aroma vanile),

Pakovanje 200g Zdravo kod Rusa

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top