Zlatni Gi puter 270g

1.299 RSD

Gi puter povećava dugovečnost, pobiljšava memoriju, moć odlučivanja i inteligenciju. On daje snagu i odgađa proces starenja tlesnih tkiva.

Zlatni Gi puter 270g

Gi puter ima dugu istoriju koja seže unazad do antičke Indije i stekao je reputaciju kao blago koje obiluje koristima za zdravlje.

Ne samo da Gi puter donosi dugovečnost, već i poboljšava memoriju, kognitivne funkcije i snagu tela, odlažući proces starenja tkiva. Takođe se veruje da poboljšava plodnost i funkciju reproduktivnih organa, a pruža i olakšanje za glas i grlo.

Proizvodnja uključuje kuvanje običnog putera na umerenoj temperaturi, što rezultira prečišćenim maslacem. Tokom ovog procesa, mlečne supstance se odstranjuju, ostavljajući iza sebe čistu esenciju Gi-a.

Gi predstavlja zdraviju alternativa običnom puteru jer sadrži manje mlečnih proteina i lakše podnosi visoke temperature prženja.

Ipak, treba imati na umu da je glavni fokus na njegovom prefinjenom ukusu koji poboljšava ukus raznih jela, umesto na njegovim zdravstvenim benefitima.

Iako sadrži visok procenat zasićenih masnih kiselina, Gi puter donosi brojne zdravstvene prednosti, posebno za osobe koje su osetljive na laktozu. Podržava očuvanje pokretljivosti zglobova, poboljšava varenje, bogat je vitaminima i jača imuni sistem.

Uticaj na zdravlje:

Sastav: prečišćeni puter

Način upotrebe:

Gi puter ima blag, slatkast i orašast ukus. Može se koristiti kao namaz ili dodatak jelima, a takođe je odličan za pečenje i prženje jer zadržava svoj prirodni ukus i svojstva čak i na visokim temperaturama.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost  3682kJ/896kcal

Masti  99g

Od čega zasićene masne kiseline 67g

Ugljeni hidrati 0g

od čega šećeri  0g

Proteini 0g

So 0g

Zlatni Gi puter 270g Biošpajz

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top