Kordiceps prah ( Cordyceps Sinensis ) 50g

1.750 RSD

Kordiceps Prah (Cordyceps Sinensis): Prirodni Izvor Energije i Zdravlja

Kordiceps Prah (Cordyceps Sinensis): Prirodni Izvor Energije i Zdravlja

Kordiceps gljiva (Cordyceps sinensis) je izuzetan prirodni izvor dodatne energije, poznat po brojnim blagotvornim svojstvima. Osim što poboljšava rad kardiovaskularnog sistema, pruža podršku oporavku jetre i bubrega, što ga čini posebno korisnim kod dijabetesa.

Sastav:

100% čist kordiceps u prahu.

U kineskoj tradicionalnoj medicini, gljiva Cordyceps Sinensis se vekovima koristi za jačanje pluća i bubrega, kao i za toniziranje Jina i Janga. Osim toga, poznata je po svojoj sposobnosti da smiruje emocije, odstranjuje sluz i sprečava krvarenje.

Zdravstvene Prednosti

Poboljšanje Kardiovaskularnog Zdravlja

Jedna od najvažnijih koristi Kordicepsa je njegovo pozitivno dejstvo na kardiovaskularni sistem. Pomaže u snižavanju krvnog pritiska, poboljšava protok krvi i smanjuje rizik od srčanih bolesti. Antioksidansi štite srce i krvne sudove od oštećenja slobodnih radikala.

Podrška Jetri i Bubrezima

Cordyceps Sinensis je izuzetno koristan za funkciju jetre i bubrega. Pomaže u detoksikaciji organizma, poboljšava funkciju jetre i podržava regeneraciju oštećenih ćelija. Takođe, poboljšava bubrežnu funkciju, što je posebno korisno za osobe sa hroničnim bubrežnim bolestima.

Jačanje Imuniteta

Cordyceps Sinensis je bogat esencijalnim aminokiselinama, antioksidansima, mineralima i polisaharidima, koji igraju ključnu ulogu u jačanju imunološkog sistema. Redovna upotreba Kordicepsa može pomoći u smanjenju učestalosti infekcija, kao i u borbi protiv hroničnih bolesti.

Antivirusna i Antibakterijska Svojstva

Jedna od izvanrednih karakteristika Kordicepsa su njegova snažna antivirusna i antibakterijska svojstva. Ova gljiva se može koristiti kao prirodni antibiotik za borbu protiv raznih infekcija, uključujući respiratorne infekcije i druge upalne procese u telu.

Podrška Mentalnom Zdravlju

Kordiceps takođe pomaže u smanjenju simptoma hroničnog umora i depresije. Njegova sposobnost da poboljša nivo energije i opšte blagostanje čini ga idealnim suplementom za osobe koje se bore sa mentalnim i emocionalnim izazovima.

Potencijal u Borbi protiv Kancera

Studije sugerišu da Kordiceps ima potencijal da podrži oporavak ćelija u slučaju teških oboljenja kao što je kancer. Njegovi sastojci mogu pomoći u usporavanju rasta tumorskih ćelija i poboljšanju ukupnog stanja pacijenata.

Upotreba:

Preporučena upotreba je 3 puta dnevno po 1g praha, popijena sa puno tečnosti, pola sata pre obroka. Ukoliko se koristi radi dopunskog tretmana nekih od pomenutih oboljenja, preporučuje se konsultacija sa lekarom radi određivanja odgovarajuće doze.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50g Elegance Press

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top