Čaga u prahu 100g We are one

3,300.00RSD

Jača imuni sistem, ima antivirusna svojstva , smanjuje zapaljenja, poboljšava fizičku izdržjivost

Čaga u prahu  

 

Čaga je izuzetna medicinska gljiva koja raste na drvetu sibirske breze. Ona upija najbolje lekovite supstance iz korenja, stabla i grana breze i sadrži preko 200 nutritivnih supstanci.

Raste širom Severne i Istočne Evrope, Rusije i Koreje. Stari Azijci su je primenjivali za održavanje zdrave prirodne ravnoteže, verujući da daje mladolikost, produžuje život i jača imunitet.

Sastav:

100% čaga u prahu

Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicine. Širom Evroazije se koristi hiljadama godina. Čaga je jedan od najboljih izvora antioksidanasa sa vrednošću ORAC-a 146.700 (mera za „totalni antioksidativni kapacitet“ neke namirnice).

Moderna istraživanja pokazala su da je čaga puna dragocenih bioloških aktivnih materija, od kojih neke ne sadrži ni jedna druga biljka.

Lekovitost Čage

Bogata je aminokiselinama, enzimima, mineralima u tragovima (bakar, selen, cink, mangan, gvožđe, germanijum) zatim mineralima u većim količinama (magnezijum, kalcijum, kalijum, natrijum, fosfor) kao i vitaminima B1, B2, B5, vitaminom K, vitaminom D2 ili ergosterolom.

Čaga je moćan izvor više vrsta polisaharida, beta glukana, triterpena (među njima i lanosterol), sterola, saponina, inotodiola,trametenolične kiseline, SOD enzima i njenog glavnog sastojka betulinske kiseline.

Ona je prirodni borac protiv tumora zahvaljujući betulinskoj kiselini, koja sprečava razvoj raka i uništava kancerogene stanice. Betulinska kiselina ima svojstvo da uništava već formirane kancerogene ćelije, čuva vitalnost i funkciju zdravih i preventino delije protiv nastanka novih kancerogenih ćelija.

Ona akumulira radioaktivne minerale, što se pokazalo posle korišćenja, nakon katastrofe u Fukušimi.Najmoćnijim oružjem ove gljive smatra se Čagin kiselina, koja normalizuje metabolizam i lekovito deluje na sve organe i tkiva ljudskog organizma.

Aktivne komponente u čagi deluju antioksidativno, antikancerogeno, antitumorski, antivirusno, imunostimulativno, analgetski, antiupalno.

 Pečurka Čaga je efikasna i pomaže kod:
 • Bolova u stomaku
 • Heliko bakterije i kandide
 • Protiv upala
 • Kožnih bolesti (psorijaza, ekcemi)
 • Bolesti kostiju
 • Onkoloških bolesti
 • Poboljšanja apetita i sna
 • Bolesti nervnog sistema (alchajmer, parkins, depresija)
 • Skidanja lošeg holesterola
 • Hroničnog umora
 • Poboljšava izdržljivost

On nas štiti od preranog starenja, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvotoka, hroničnih bolova mišića i zglobova, dijabetesa, slabe cirkulacije, oboljenja bubrega i jetre, povišene masnoće, alergija, plućnih oboljenja, svih bolesti kože, problema prostate itd.

Deluje protiv raka dojke, jajnika, maternice, prostate, pluća, želuca, slezine, mozga, leukemije, melanoma i limfoma.Takođe  ublažava nuspojave hemoterapije i jača imunitet.

Čaga normalizuje metabolizam i lekovito deluje na sve organe. Ona je moćan adaptogen, što znači da deluje protiv stresa. Čaga uspostavlja ravnotežu celokupnog organizma. 

Način upotrebe:

1-2 kašičice (5-10 g) praha dnevno izmešajte sa voćnim sokom. Možete ga koristiti i kao čaj: 2 kašičice preliti sa vrelom vodom. Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturama do +25°C. Proizvod ne sadrži: veštačke boje, aditive, konzervanse, zaslađivače i gluten.

Čaga u prahu 100g We are one
Scroll to Top