Čaga u prahu 100g We Are One

3.300 RSD

Čaga jača imuni sistem, ima antivirusna svojstva, smanjuje zapaljenja, poboljšava fizičku izdržjivost.

Čaga u prahu 100g

Čaga u prahu je moćan izvor više vrsta polisaharida, beta glukana, triterpena (među njima i lanosterol), sterola, saponina, inotodiola , trametenolične kiseline, SOD enzima i njenog glavnog sastojka betulinske kiseline. Deluje antioksidativno i doprinosi očuvanju imuniteta i smanjenju virusnih infekcija.

Ruska čaga izuzetna medicinska gljiva koja raste na drvetu sibirske breze. Ona upija najbolje lekovite supstance iz korenja, stabla i grana breze i sadrži preko 200 nutritivnih supstanci. Raste širom Severne i Istočne Evrope, Rusije i Koreje. Stari Azijci su je primenjivali za održavanje zdrave prirodne ravnoteže, verujući da daje mladolikost, produžuje život i jača imunitet.

Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicine. Širom Evroazije se koristi hiljadama godina. Ruska čaga je jedan od najboljih izvora antioksidanasa sa vrednošću ORAC-a 146.700 (mera za „totalni antioksidativni kapacitet“ neke namirnice). Moderna istraživanja pokazala su da je čaga puna dragocenih bioloških aktivnih materija, od kojih neke ne sadrži ni jedna druga biljka.

Ruska čaga bogata aminokiselinama, enzimima, mineralima u tragovima (bakar, selen, cink, mangan, gvožđe, germanijum).

Takođeje je bogata mineralima u većim količinama (magnezijum, kalcijum, kalijum, natrijum, fosfor) kao i vitaminima B1, B2, B5, vitaminom K, vitaminom D2 ili ergosterolom. Prirodni borac protiv tumora zahvaljujući betulinskoj kiselini, koja sprečava razvoj raka i uništava kancerogene stanice.

Betulinska kiselina ima svojstvo da uništava već formirane kancerogene ćelije, čuva vitalnost i funkciju zdravih i preventino delije protiv nastanka novih kancerogenih ćelija. Akumulira radioaktivne minerale, što se pokazalo posle korišćenja, nakon katastrofe u Fukušimi.

Najmoćnijim oružjem ove gljive smatra se Čagina kiselina, koja normalizuje metabolizam i lekovito deluje na sve organe i tkiva ljudskog organizma. Aktivne komponente deluju antioksidativno, antikancerogeno, antitumorski, antivirusno, imunostimulativno, analgetski, antiupalno.

Redovno korišćenje čage normalizuje metabolizam i lekovito deluje na sve organe.

Ona je moćan adaptogen, što znači da deluje protiv stresa , uspostavlja ravnotežu celokupnog organizma.

Lekovito dejstvo Ruske čage se pokazalo kod:

Ruska čaga nas štiti od preranog starenja, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvotoka, hroničnih bolova mišića i zglobova, dijabetesa, slabe cirkulacije, oboljenja bubrega i jetre, povišene masnoće, alergija, plućnih oboljenja, svih bolesti kože, problema prostate itd.

Deluje protiv raka dojke, jajnika, maternice, prostate, pluća, želuca, slezine, mozga, leukemije, melanoma i limfoma.Takođe ublažava nuspojave hemoterapije i jača imunitet.

Način upotrebe:

1-2 kašičice (5-10 g) praha dnevno izmešajte sa voćnim sokom.

Možete je koristiti i kao čaj:

2 kašičice praha preliti sa vrelom vodom. Čuvati na tamnom i suvom mestu, na temperaturama do +25°C.

Proizvod ne sadrži:

veštačke boje, aditive, konzervanse, zaslađivače i gluten.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energija 863kJ

Ukupne kalorije 209 kcal

Proteini 2,5g

Masti 0,2g

Od kojih su zasićene  0,1g

Ugljeni hidrati 23,0g

Od kojih je šećeri 0,1g

Dijetetska vlakna 52,8g

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top