Ruska Čaga u prahu 15 kesica 1+1 gratis

1.550 RSD

Nema na zalihama

Ruska Čaga u prahu 15 kesica 1+1 gratis

Ruska Carska Čaga u prahu, obogaćena vitaminom C i mikroelementima cinka i selena, ima antioksidativno dejstvo i podržava imunitet, smanjujući rizik od virusnih infekcija.

Ova gljiva, često nalik parazitu na brezovom ili brestovom drvetu, koristi se hiljadama godina u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini radi lečenja raznih oboljenja poput tumora, virusnih i bakterijskih infekcija, dijabetesa, reumatoidnog artritisa, te za opšte poboljšanje zdravlja, usporavanje procesa starenja i održavanje vitalnosti organizma.

U tradicionalnoj ruskoj medicini, Čaga je dugo bila cenjena i koristila se sa poštovanjem tokom vekova.

Naučna istraživanja su nedvosmisleno pokazala da Čaga poseduje jedinstvene antioksidativne karakteristike koje su ključne za neutralizaciju slobodnih radikala, izazivače oksidativnog stresa.

Slobodni radikali se smatraju glavnim krivcima za različite zdravstvene probleme, uključujući inflamatorne procese, neurološke i kardiovaskularne poremećaje, pa čak i maligne bolesti. Očuvanje optimalnog zdravlja i kvaliteta života zahteva kontinuirano uklanjanje najopasnijih hidroksilnih slobodnih radikala pre nego što prouzrokuju nepopravljivu štetu.

Bogatstvo hranljivim materijama čini čagu izuzetno korisnom za ljudski organizam, a posebno su važni njeni sastojci poput organskih kiselina, Magnezijuma, Kalijuma i Mangana, koji su esencijalni za optimalno funkcionisanje tela.

Sastav čage podstiče enzimski sistem organizma, reguliše rad srca i pomaže u tretmanu edema.

Pepeo čage sadrži okside Aluminijuma, Gvoždja, Silicijuma, Kalijuma, Magnezijuma, Bakra, Mangana, Cinka i Natrijuma, pružajući dodatnu nutritivnu podršku.

Osim toga, Čaga sadrži važne kiseline poput oksalne, sirćetne i mravlje, koje zajedno sa mineralima poput Magnezijuma, Kalijuma i Bakra, jačaju krvne sudove i imaju snažno antibakterijsko dejstvo.

Ovaj dijetetski suplement u prahu, obogaćen fenolima, triterpenima, polisaharidima, betulinskom kiselinom, beta glukanom i drugim korisnim sastojcima, pruža snažnu podršku u borbi protiv stresa i održavanju zdravog metabolizma.

Preporučuje se kao efikasan antioksidans, čiji su beneficijalni efekti znatno izraženiji u poređenju s biljkama poput aronije i goji bobica. Ovaj suplement dostupan je u različitim oblicima, kao što su prah, tablete ili krem balzami, i posebno se preporučuje osobama izloženim povećanom nivou stresa.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top