Ruska Carska Čaga u kapsulama 60kp

1.550 RSD

Čaga se preporučuje i za kardiovaskularni sistem i istovremeno, njeni sastojci smanjuju nivo holesterola i glukoze u krvotoku.

Ruska Carska Čaga u kapsulama 60kp

Ruska Carska Čaga u kapsulama, dijetetski suplement čage uz dodatak vitamina C i mikroelemenata cinka i selena, deluje antioksidativno i doprinosi očuvanju imuniteta i smanjenju virusnih infekcija.

Čaga raste kao gljiva parazit najčešće na drvetu breze ili bresta. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, virusnih i bakterijskih infekcija, dijabetesa, reumatoidnog artritisa, kognitivnih sposobnosti pamćenja, kao i za opšte podmlađivanje organizma usporavanje starosti ,održavanje vitalnosti organizma.

Raste u šumama breze Rusije, Severoistočne Nemačke, pojedinim delovima Kine i Severne Koreje. Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicini. Hiljadama godinama čaga se koristi širom Evroazije, gde je zbog svoje lekovitosti bila poznata i pod nazivima „Božiji dar“ ili „Kraljica bilja“.

Stari Azijci su primenjivali čagu za održavanje zdrave prirodne ravnoteže , verujući da daje mladolikost, produžuje život i jača imunitet.

Čaga pomaže održavanju zdravstvene prirodne ravnoteže , korisnicima daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. U svom sastavu ima fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr.

Zahvaljujući tome se smatra jednim od najmoćnijih sredstva za borbu protiv stresa, koji uzrokuje mnoge bolesti i neravnoteže u organizmu.

U ovoj izuzetnoj gljivi nalaze se i, za organizam neophodni, Oksalna, Sirċetna i Mravlja kiselina. Čagini sastojci Magnezijum, Kalijum i Bakar, zajedno sa zastupljenim kiselinama učvršċuje krvne sudove i čini ih glatkim. Takođe, poseduje i veoma jako antibakterijsko dejstvo.

Čaga pomaže održavanju zdravstvene prirodne ravnoteže, korisnicima daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet.

Uvom sastavu ima fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr. Zahvaljujući tome se smatra jednim od najmoćnijih sredstva za borbu protiv stresa, koji uzrokuje mnoge bolesti i neravnoteže u organizmu.

Najjači poznati antioksidans. Biljke poput aronije i godži bobica nisu joj ni blizu po antioksidativnim vrednostima. Normalizuje metabolizam i lekovito deluje na sve organe dostupna je u obliku praha, tableta, krem balzama… Dijetetski suplement sa posebno osmišljenom formulom koji se preporučuje kod pojačane izloženosti stresu.

Čaga uz dodatak vitamina C i mikroelemenata cinka i selena, deluje antioksidativno i doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Pre svega, elementi iz čage direktno utiču na jačanje i stabilizaciju imunološkog sistema čoveka. Podstiču ga da brže detektuje potencijalne pretnje za zdravlje i da ih eliminiše u najkraćem roku. Pozitivan efektat je najčešće vidljiv u borbi protiv virusa i parazita.

Čaga se preporučuje i za kardiovaskularni sistem. Istovremeno, njeni sastojci smanjuju nivo holesterola i glukoze u krvotoku.

’’Crno zlato’’ podstiče detoksikaciju jetre, leči bronhitis i održava digestivni trakt u što boljem stanju. Primena se pokazala kao dragocena i kod tretmana oštećenja kože koja su nastala zbog dugoročnog izlaganja jakoj sunčevoj svetlosti.

Izuzetna kao prirodni lek protiv bolova. Ono što vredi napomenuti jeste i njena korist za pacijente obolele od raka tokom primanja hemoterapije.

Sastav kapsule: suvi ekstrat čage, Vitamin C, Cink, Selen.

Lekovito dejstvo Čage:

Upotreba:

2 puta dnevno po jedna kapsula. Posle 3 meseca redovnog korišćenja napraviti pauzu 1 mesec.

Pakovanje:

60 kapsula

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top