Ruska Carska Čaga u kapsulama 60kp

1.550 RSD

Čaga se preporučuje i za kardiovaskularni sistem i istovremeno, njeni sastojci smanjuju nivo holesterola i glukoze u krvotoku.

Ruska Carska Čaga u kapsulama 60kp

Ruska Carska Čaga u kapsulama je dijetetski dodatak ishrani koji sadrži čagu, vitamin C i mikroelemente cinka i selena. Ovaj proizvod se ističe svojim antioksidativnim svojstvima i podržava imunitet, smanjujući rizik od virusnih infekcija.

Čaga je gljiva koja najčešće parazitira na drvetu breze ili bresta i koristi se u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini već hiljadama godina.

Poznata je po svojoj sposobnosti da leči različita oboljenja, uključujući tumore, virusne i bakterijske infekcije, dijabetes, reumatoidni artritis, kao i poboljšanje kognitivnih funkcija i usporavanje procesa starenja.

Čaga je bogata raznim hranljivim materijama poput fenola, triterpena, polisaharida i beta glukana, što je čini moćnim saveznikom u borbi protiv stresa i održavanju zdravlja organizma.

Čaga doprinosi očuvanju prirodne ravnoteže organizma, pružajući mladolikost, vitalnost i jačanje imuniteta. U njenom sastavu se nalaze i neophodne kiseline poput oksalne, sirćetne i mravlje kiseline, kao i minerali poput magnezijuma, kalijuma i bakra, koji podržavaju zdravlje krvnih sudova i imaju snažno antibakterijsko dejstvo.

Osim toga, Čaga je poznata kao jedan od najmoćnijih antioksidanasa, a dostupna je u različitim oblicima poput praha, tableta i krema. Preporučuje se kao dijetetski suplement posebno formulisan za situacije povećanog stresa.

Čaga zajedno sa vitaminom C i mikroelementima cinka i selena, pruža antioksidativnu podršku i održavajući normalno funkcionisanje imunog sistema.

Ovaj proizvod direktno utiče na jačanje i stabilizaciju imunološkog sistema, omogućavajući mu brže prepoznavanje potencijalnih pretnji i efikasno eliminisanje istih, posebno u borbi protiv virusa i parazita.

Pored toga, preporučuje se za podršku kardiovaskularnom sistemu, dok njeni sastojci doprinose snižavanju nivoa holesterola i glukoze u krvi.

“Crno zlato“ takođe podstiče detoksikaciju jetre, leči bronhitis i održava zdravlje digestivnog trakta, dok je korisna i u tretmanu oštećenja kože uzrokovanih dugotrajnim izlaganjem jakom sunčevom svetlu.

Čaga se takođe ističe kao prirodni lek protiv bolova i pokazuje korisne efekte za pacijente koji prolaze kroz hemoterapiju zbog raka.

Sastav kapsule uključuje suvi ekstrakt Čage, vitamin C, cink i selen, dok se njeni lekoviti efekti ogledaju u antikancerogenom, antivirusnom i antibakterijskom dejstvu, usporavanju procesa starenja, podršci osobama izloženim stresu, podizanju energetske vitalnosti organizma, jačanju imuniteta i opštem održavanju zdravlja.

Preporučena upotreba je 2 puta dnevno po jedna kapsula, sa prekidom od 1 meseca nakon 3 meseca redovne upotrebe.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top