Reiši pečurka sušena 50g
Sastav: 100 % sušena reiši pečurka (Ganoderma Lucidum) u listićima.
Reiši pečurka je jedan od najbogatijih izvora organskog germanijuma koji stimuliše imuni sistem i povećava raspoloživost kiseonika u ćelijama. Reishi gljiva Ganoderma Lucidum spada u deset najdelotvornijih prirodnih lekova uopšte! Lečenje reishi gljivama daje neverovatne rezultate u borbi protiv nesanice i nervoze.
U Kini, pacijenti oboleli od hepatitisa B, tretirani sa reishi gljivom u 92,4% slučajeva su dali izuzetne rezultate. Prilikom ispitivanja gljive u Linus – Pauling Institutu za nauku i medicinu na 250 pacijenata obolelih od tumora, gde konvencionalna medicina nije dala rezultate, primećeno je da tretiranje reiši gljivama u većim dozama u kombinaciji sa vitaminom C daje neverovatne rezultate.
Upotrebom reišija produkcija antitela se drastično povećala, nestale su infekcije, aktivirao se imuni sistem a posebno T – ćelije.
U dozama većim od 5 gr reishi gljiva je dala pozitivne efekte u borbi protiv tumora pluća, moždanog tumora, tumora jetre, tumora bubrega i raka pankreasa. Značajno koči sve četiri vrste alergijskih reakcija. Reguliše nivo šećera u krvi. Koristi se kao dopuna za vreme hemoterapije i radioterapije za smanjenje neželjenih efekata.
Kao opšti zdravstveni tonik koji pomaže kod:
- Srčanih problema
- Astme, alergija
- Visokog pritiska, artritisa
- Hepatitisa, hroničnog bronhitisa
- Traumatskih rana
- Jačanja imuniteta
- Detoksikacije
- Za regulaciju nivoa šećera u krvi
- Za jačanje kardio–vaskularnog sistema bubrega i jetre
- Kao antivirusno i antibakterijsko sredstvo
- Za smanjenje psihičke napetosti i razdražljivosti
- Za redukovanje posledica stresa
- Kod poremećaja spavanja
- Reiši snižava holesterol
- Povećava broj belih krvnih zrnaca
- Deluje i analgetski (ublažava bolove)
- Obnavlja epitel bronhija
- Uspešno pomaže organizmu da se izbori sa stafilokokama
- Streptokokama i bacilom pneumonije
- Pomaže u izbacivanju sluzi iz disajnih organa
- Ublažava simptome angine pektoris
Priprema:
Najbolje potopiti listiće preko noći u posudu sa oko 3 dl vode i ostaviti da odstoji do ujutru. U istoj vodi kuvati je na slaboj vatri oko 30 minuta u poklopljenoj posudi, da ne bi isparilo previše vode.
Što se duže kuva više se aktivnih sastojaka dobije iz gljive. Ovako dobijen čaj može se zasladiti medom, a preporučljivo je dodati limun ili vitamin C radi bolje apsorpcije aktivnih sastojaka.Šećer nipošto ne koristiti kao zaslađivač!
Kod osoba koje samo žele da očuvaju svoj imunitet, dovoljna dnevna doza je 5 g (jedna desetina pakovanja) a kod već obolelih osoba ta količina može biti 15 g i više.
Napomena :
Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.
Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.
Pakovanje 50g
Cena se redovno ažurira