Mast od gaveza 80ml Gavez

420 RSD

Mast od Gaveza: Prirodno Rešenje za Ublažavanje Bolova i Poboljšanje Zdravlja

Mast od Gaveza: Prirodno Rešenje za Ublažavanje Bolova i Poboljšanje Zdravlja

Mast od gaveza je postala izuzetno popularna kao efikasna pomoć za ublažavanje raznih vrsta bolova i unapređenje opšteg zdravlja. Napravljena od organski proizvedene svinjske masti i osušenog korena gaveza (symphytum officinale) po tradicionalnoj recepturi, ova mast je postala prvi izbor za mnoge ljude koji traže prirodno rešenje za bolove.

Prednosti za Vaše Zdravlje

Gavez je biljka koja je poznata po svojim lekovitim svojstvima vekovima unazad. Sadrži hormon auksin koji podstiče brzo stvaranje novog tkiva, što pospešuje zarastanje rana, dok alantoin, glavni aktivni sastojak korena, pomaže u regeneraciji tkiva. Ove osobine joj daju sposobnost da brzo oslobodi bolove u mišićima i zglobovima, i da ublaži upalu i otok.

Ublažavanje Bolova i Oporavak od Povreda

Klinička istraživanja su potvrdila efikasnost gaveza u ublažavanju bolova i smanjenju upale kod bolesti poput degenerativnog artritisa, iščašenja, uganuća i sportskih povreda. Mast od gaveza pokazala je posebno dobre rezultate u ublažavanju bolova u donjem delu leđa, što je čest problem kod osoba koje dugo sede ili imaju nedovoljno fizičke aktivnosti.

Prirodni Lek za Artritis i Fibromialgiju

Artritis je često povezan sa jakim bolovima u zglobovima, a mast od gaveza može pružiti olakšanje bez neželjenih efekata koje mogu imati neki lekovi. Istraživanja su pokazala da je gavez efikasan i u ublažavanju simptoma fibromialgije, pružajući obolelima olakšanje od bolova u različitim delovima tela.

Podsticanje Zarastanja Rana i Olakšavanje Kožnih Problema

Alantoin, prisutan u gavezu, pomaže u obnavljanju kože i podstiče stvaranje kolagena, što doprinosi bržem zarastanju rana. Studije su pokazale da je mast od gaveza efikasna u ublažavanju bolova i pospešivanju zarastanja rana, što je čini korisnom za tretiranje ogrebotina, oteklina, lomova kostiju i drugih povreda.

Kako Koristiti: Uputstva i Preporuke

Gavez mast se može koristiti za tretiranje različitih vrsta bolova i povreda. Preporučuje se nanošenje masti na obolelo područje 2-3 puta dnevno, laganim masiranjem dok se potpuno ne upije. Važno je pridržavati se uputstava o trajanju korišćenja i ne prekoračivati period od 10 dana bez pauze.

Način upotrebe:

Najbolje koristiti kombinaciju masti sa tinkturom. Tinkturu koristite u toku dana, a mast uveče blago utrljajte ili po potrebi, nanesite na gazu pa prevjite na ugroženo mesto i ostavite preko noći.

Sastav:

svinjska mast, koren gaveza.

Pakovanje 80ml Gavez

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top