Organsko jabukovo sirće 250ml Raševic

290 RSD

Organsko Jabukovo Sirće: Prirodni Elixir Za Zdravlje i Dobrobit

 

Organsko Jabukovo Sirće: Prirodni Elixir Za Zdravlje i Dobrobit

Rašević organsko jabukovo sirće donosi svežinu i vitalnost vašem telu, uz bogatstvo ukusa i arome divljih jabuka.

Proces Proizvodnje:

Ovo sirće se dobija od pažljivo odabranih plodova organske divlje jabuke. Proces fermentacije se odvija prirodno, u potpuno prirodnim uslovima, što garantuje očuvanje probiotičkih svojstava, kao i ukusa i arome divljih jabuka. Proces fermentacije traje od 150 do 180 dana, omogućavajući razvoj bogatog ukusa i aroma.

Bogatstvo Hranljivih Materija:

Bogato vitaminima A, B i C, mineralima poput fosfora, gvožđa, kalijuma, kalcijuma i magnezijuma. Takođe, sadrži organske kiseline i biljna vlakna koja doprinose vašem opštem zdravlju i dobrobiti.

Koristi za Zdravlje:

Pomaže u detoksikaciji organizma, eliminaciji toksina i poboljšanju imuniteta. Takođe je efikasan prirodni lek kod prehlade i iritiranog grla, poboljšava varenje, reguliše holesterol i poboljšava cirkulaciju. Njegova upotreba može doprineti i povećanju koncentracije i energije.

Načini Upotrebe:

Jabukovo sirće može se koristiti kao začin u jelima ili kao sastojak u marinadama. Takođe se može koristiti za konzervisanje hrane. Preporučena dnevna doza je dve kašike sirćeta razmućene u čaši mlake vode, sa dodatkom kašičice meda za poboljšanje ukusa.

Sastav:

Organsko sirće od divljih jabuka

Pakovanje 250ml Rašević

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top