Perece bez glutena 60g Schar

199 RSD

Perece bez glutena 60g

Nedostaje vam malo hrskanja u životu uzmite Schar perece bez glutena ? Nešto zaista ukusno i slano, a ne slatka poslastica? Imamo odgovor sofisticirani zamah, slani okret – uz to je i savršen za zagristi.

Schärove slane grickalice su napravljene od najfinijeg testa i doneće promenu u vaše užine. Tekstura ovih malenih grickalica je bez premca! Poželećete da otvortite još jednu vrećicu, i to odmah…

Gluten je vrsta proteina, koji se prirodno nalazi u pšenici, ječmu, raži, spelti, bulguru i kuskusu.

Budući da se prerada ovih žitarica najčešće obavlja na istom mestu i u istim uslovima gde se prerađuju i bezglutenske žitarice, ovo je razlog zbog čega treba da obratite pažnju na deklaracije proizvoda ukoliko želite da se hranite 100% gluten-free.

S obzirom na sve veću i češću konzumaciju proizvoda koji sadrže gluten, ljudi su vremenom izgradili intoleraniciju na ovaj protein, koja se najčešće ogleda u simptomima poput nadimanja, gasova, pojave glavobolja ili migrena, potom upalnih procesa na koži, kao i zadržavanja tečnosti u organizmu.

Alergeni:

Može da sadrži tragove mleka, jaja i orašastog voća (bademi, lešnici).

Sastav:

Kukuruz skrob, krompirov skrob, ne hidrogenovana biljna mast, invertni šećer, so, stabilizator: E-466, agensi za podizanje: natrijum-hidrogen-karbonat i pirofosfat, lecitin soje, ekstrakt kvasca.

Nutritivna vrednost u 100g :

Energetska vrednost kJ 1973 / 470 kcal

Proteina 0g

Ugljeni hidrata 72g

Og od toga šećeri 2g

Masti 20g

Og od toga masne kiseline 9g

Dijetalna vlakna 1g

Natrijum 1g

Pakovanje 60g Schar

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top