Pro Health propolis sprej 20ml Medivi

460 RSD

Kategorija: Oznake: ,

Pro Health propolis sprej 20ml Medivi

Pro Health propolis sprej je najsnažniji prirodni antibiotik na koji virusi, bakterije i gljivice ne mogu steći rezistentnost. Propolis sprej se može koristiti efikasno i pri prvim simptomima infekcije ždrela kao i kod oboljenja desni.

Propolis je najsnažniji prirodni antibiotik na koji virusi, bakterije i gljivice ne mogu steći rezistentnost. Pojedina aktivna jedinjenja propolisa efikasno ubijaju čak i viruse.

Koristeći ovaj sprej preventivno nekoliko puta dnevno vi u vašem ždrelu pravite mikrofilm koje ovi patogeni ne mogu da probiju i uspešno izazovu oboljenje. I svi oni virusi i bakterije koji su već bili naseljeni na sluznici biće uništeni.

Propolis sprej se može koristiti efikasno i pri prvim simptomima infekcije ždrela kao i kod oboljenja desni. Ovaj sprej ne može zameniti odgovarajuću medicinsku terapiju kod uznapredovalih bolesti, već se može efikasno koristiti uz propisanu terapiju uz savet sa vašim doktorom.

PROPOLIS sprej se može nanositi i bilo gde drugde na koži gde postoji mogućnost nastupanja infekcije (herpes, gljivice…).

Pakovanje 20ml Medivi

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top