Revita Gvožđe Forest Berries 250g

1.399 RSD

Revita gvožđe Forest Berries je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa

Revita Gvožđe Forest Berries: Osvežavajući Dijetetski Proizvod za Vaše Zdravlje

Revita gvožđe Forest Berries je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani.

Prirodni Sastojci i Aromatičan Ukus

Aromatizovana prirodnom aromom šumskog voća, zaslađena konzumnim šećerom, obogaćena dnevno preporučenim dozama vitamina C i prirodnim bojama betainom i antocijanom. Redovnim konzumiranjem nadoknađuje se dnevni gubitak gvožđa.

Preporučuje se za Osobe sa Povećanim Potrebama za Gvožđem

Kao dodatak ishrani posebno se preporučuje osobama sa povećanim potrebama za gvožđem: deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi.

Efikasna Apsorpcija i Blagotvorni Efekti

Dvovalentno gvožđe se resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava procenat njegovog usvajanja. Za prave efekte dovoljna je mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa. Gvožđe je helirano – proteinima zaštićeno od oksidacije – pa se konzumira kao prijatan napitak. Bez neprijatnih senzacija tipa mučnine, gađenja ili metalnog ukusa u ustima.

 Sigurna Upotreba uz Bilo Koje Lekove i Namirnice

Revita proizvodi mogu se slobodno konzumirati uz bilo koje lekove i namirnice, pre ili posle jela. Nije potrebno praviti pauze u korišćenju Revitinih proizvoda.

Dodatne Koristi od Vitamina C i Matičnog Mleča

Svi proizvodi sadrže vitamin C u dozi koja značajno učestvuje u neophodnom dnevnom unosu ovog vitamina. Matični mleč i vitamin C zajednički pospešuju proizvodnju kolagena – proteina mladosti, neophodnog ne samo za zdravlje i lepotu kože, već i za očuvanje elastičnosti krvnih sudova, posebno onih u mozgu i srcu, kao i za odbranu organizma od virusa i bakterija.

Upotreba:

Dve kafene kašičice (12g) rastvoriti u čaši vode (0,2l)

Pakovanje 250g

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top