Revita Gvožđe Forest Berries 250g

1.399 RSD

Revita gvožđe se preporučuje deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi.

Revita Gvožđe Forest Berries 250g

Revita gvožđe Forest Berries je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. To je osvežavajući, ukusan napitak koji predstavlja dodatak svakodnevnoj ishrani.

Revita gvožđe je aromatizovana prirodnom aromom šumskog voća, zaslađena konzumnim šećerom, obogaćena dnevno preporučenim dozama vitamina C i prirodnim bojama betainom i antocijanom.

Redovnim konzumiranjem nadoknađuje se dnevni gubitak gvožđa.

Kao dodatak ishrani posebno se preporučuje osobama sa povećanim potrebama za gvožđem:

deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi.

Dvovalentno gvožđe se resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava procenat njegovog usvajanja.

Za prave efekte dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa.

Gvožđe je helirano – proteinima zaštićeno od oksidacije – pa se konzumira kao prijatan napitak.

Bez neprijatnih senzacija tipa mučnine, gađenja ili metalnog ukusa u ustima. Revita proizvodi mogu se slobodno konzumirati uz bilo koje lekove i namirnice, pre ili posle jela. Nije potrebno praviti pauze u korišćenju Revitinih proizvoda.

Svi Revita proizvodi sadrže vitamin C u dozi koja značajno učestvuje u neophodnom dnevnom unosu ovog vitamina.

Matični mleč i vitamin C zajednički pospešuju proizvodnju kolagena – proteina mladosti, neophodnog ne samo za zdravlje i lepotu kože, već i za očuvanje elastičnosti krvnih sudova, posebno onih u mozgu i srcu, kao i za odbranu organizma od virusa i bakterija.

Upotreba:

Dve kafene kašičice (12g) rastvoriti u čaši vode (0,2l).

Pakovanje 250g

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top