Revita 200g

1.160 RSD

Revita: Osvežavajući Napitak Obogaćen Matičnim Mlečom

Poboljšajte Vaše Zdravlje uz Revitu

Revita: Osvežavajući Napitak Obogaćen Matičnim Mlečom

Poboljšajte Vaše Zdravlje uz Revitu

Revita je napitak koji donosi osvežavajući ukus narandže zajedno sa bogatstvom matičnog mleča, prirodnog proizvoda pčela poznatog po svojoj visokoj biološkoj vrednosti. Osim toga, obiluje i vitaminom C, dodatno jačajući njegovu korisnost za organizam.

Efikasna Pomoć Tokom Postoperativnog Oporavka

Revita proizvodi su pokazali izuzetnu efikasnost u ublažavanju tegoba tokom postoperativnog oporavka. Pored toga, korisnici su primetili značajan pad nivoa masti u krvi, što dodatno potvrđuje korisnost ovog napitka za opšte zdravlje organizma.

Matični Mleč: Ključ za Zdravlje Srca i Pankreasa

Klinička istraživanja su potvrdila koristi matičnog mleča u lečenju kardiovaskularnih problema i podršci zdravlju pankreasa. Njegova sposobnost regeneracije ćelija organizma, posebno u delovima ključnim za prevenciju dijabetesa, čini ga izuzetno važnim dodatkom ishrani.

Za Jačanje Imuniteta i Smanjenje Anksioznosti

Konzumiranje matičnog mleča pomaže u smanjenju anksioznosti, poboljšava san i pruža olakšanje kod neuroloških stanja poput Parkinsonove bolesti. Preporučuje se svim uzrastima, posebno deci, sportistima i osobama izloženim stresu, kako bi ojačali imunitet i otpornost organizma.

Korisnost Vitamin C-a u Revita Proizvodima

Svi Revita proizvodi sadrže i vitamin C, koji je važan za proizvodnju kolagena, elastičnost krvnih sudova i odbranu organizma od infekcija.

Preporuka za Konzumaciju

Preporučuje se konzumiranje tri čaše napitka dnevno, prilagođeno potrebama organizma i uzrastu. Bez ograničenja uz lekove i hranu, Revita proizvodi su jednostavni za korišćenje i ne zahtevaju pauze u upotrebi.

Nutritivna vrednoct po čaši napitka (2 dl):

Energetska vrednost 44,5 kcal

Masti< 0g

Od toga zasićene masne kiseline< 0g

Ugljeni hidrati 9g

Od toga šećeri 7 g

Vlakna< 0 g

Proteini< 0g

So< 0g

Pakovanje 1kg Revita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top