Rozen kore MB

250 RSD

Kore za rozen tortu samo trebate nafilovati željenim kremom i uživati u svojoj poslastici.

Rozen kore MB

Posne kore za rozen tortu su već su pripremljene za filovanje. Samo trebate odabrati recept po vašem izboru kako biste napravili vaš omiljeni desert.

A recept ćemo vam mi podeliti!

Za fil:

Za zlazuru:

Priprema fila:

  1. U šerpu sipajte 300 g šećera i 150 ml vode. Zagrevajte uz neprestano mešanje dok ne proključa, pa kuvajte oko 3 minuta.
  2. Dodajte 250 g margarina sobne temperature i mešajte dok se potpuno ne rastopi. Sklonite sa šporeta.
  3. U smesu dodajte 400 g mlevenih oraha i dobro promešajte.

Filom ravnomerno premažite sve kore osim poslednje. Prekrijte folijom, stavite u frižider i pritisnite. Ostavite nekoliko sati ili preko noći da se stegne.

Priprema glazure:

  1. U posudi sjedinite 250 g šećera u prahu i 4 kašike (50 ml) mlake vode. Dobro izmešajte viljuškom.
  2. Dodajte roze boju za kolače dok ne postignete željenu nijansu roze boje.

Poslednju koru premažite glazurom i stavite tortu u frižider da se glazura stegne.

Narezati tortu na štanglice pre posluživanja.

Za glazuru

Sastav:

Pšenično brašno, voda, palmino ulje, šećer, regulator kiselosti, prašak za pecivo, vanilin šećer.

Rozen kore su uvek sveže u vakum pakovanju

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top