Sojin napitak (mleko) u prahu 240g Macrobiotic

350 RSD

Sojin napitak (mleko) u prahu 240g Macrobiotic

Sojin napitak (mleko) u prahu je zdrav i lako svarljiv proizvod visoke nutritivne vrednosti. Predstavlja izvor proteina, vitamina, minerala i ugljenohidrata koji sporo sagorevaju. Ne sadrže holesterol, laktozu.

Sojino mleko u prahu obiluje prirodnim biljnim estrogenima koji su značajni za regulisanje hormonalnog statusa, posebno kod žena.

Sojini proteini su vrlo poželjan dodatak ishrani jer imaju blagotvoran uticaj na ljudski organizam. Sojini proteini mogu biti odlična zamena za proteine koji se nalaze u mesu.

Prednost soje u odnosu na meso ogleda se u tome što njeni proteini nisu povezani sa masnoćama. Zatim, sojini proteini ne samo da su biljnog porekla, već se svrstavaju u kvalitetne proteine jer sardže gotovo sve aminokiseline kojih ima u mesu. Korisni su za razvijanje i održavanje zdrave i čvrste mišićne mase.

Uloga zaštitnih hranljivih sastojaka (minerala i vitamina), koji se nalaze u proizvodima od soje, takođe je veoma značajna za organizam. Među vitaminima posebno su zastupljeni vitamini B i E grupe, a od minerala tu su kalcijum, fosfor, magnezijum i gvožđe.

Sojino mleko u prahu, obiluje prirodnim biljnim estrogenima koji su značajni za regulisanje hormonalnog statusa, posebno kod žena

Sastav:

glukozni sirup, kokosova mast, maltodekstrin, dekstroza, modifikovani skrob, emulgator, E-471, sredstvo protiv zgrudvavanja Silicijum dioksid, aroma.

Način pripreme:

U 2 dl kipuće vode dodati tri supene kašike praha oko 30g.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1707 kj/408kcal

Masti 24,9g

od kojih nezasićene masne kiseline 24,2g

Ugljeni hidrati 43,7g

od kojih šećeri 7,4g

Proteini 2,4g

Pakovanje 240g Macrobiotic

Zemlja porekla Srbija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top