Heljdin napitak u prahu 300g Zajic

495 RSD

Heljdino mleko ne sadrži holesterol, laktozu i prirodno je bez glutena.
 

Nema na zalihama

Heljdin napitak u prahu 300g

Heljdin napitak u prahu bez glutena je zamena za obično mleko i prikladan je kao zdrav napitak za svaki obrok, naročito za doručak. Veoma se lako priprema, a pritom je odlično svarljiv i ima veoma visoku hranljivu vrednost.

Heljdino mleko u prahu je odlična alternativa u ishrani ljudi i tokom posta i kao zamena zamena kravlje mleko.

Veganska zamena za mleko, proizvedeno od kvalitetnih zrna heljde i predstavlja izvor proteina, vitamina, minerala i ugljenohidrata koji sporo sagorevaju.

Nezamenljivo za osobe koje imaju intoleranciju na laktozu. Pogodan je za osobe sa visokim nivoom holesterola i teškoćama u varenju.

Pravi se mlevenjem očišćene heljde, koja je neophodan deo racionalne ishrane. Vrlo hranljiva i dijetetski vredna žitarica s povoljnim sastavom za ljudsku ishranu.

Heljdino mleko se pravi od čistih biljnih proizvoda, ne sadrži holesterol, laktozu i prirodno je bez glutena.

U sebi objedinjuje vitamine B1, B2, B3, B5 i B6, ali i vitamin P koji ima bitnu ulogu pri snižavanju krvnog pritiska. Njima se pridružuju i oligoelementi kao što su magnezijum, gvožđe, cink, kalcijum, koji daju energiju kako telu, naročito ako se bavite nekim sportom, tako i umu.

Heljda je žitarica koju ljudski organizam najbrže apsorbuje. Izuzetno je prijatnog i jedinstvenog ukusa.

Preporučuje se i kao prehrambeni dodatak za osobe s povećanom fizičkom aktivnošću, za sportiste, kao i osobe s kardiovaskularnim oboljenjima, zbog visokog sadržaja korisih sastojaka.

Priprema:

25 g, 2 velike kašike ili 6 malih kašičica praha sa 250 ml vruće vode.

Sastav:

kukuruzni sirup u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje, brašno od heljde 7%, zaslađivač maltitol, regulator kiselosti: kalijum-fosfat, emulgator E471, natrijum-kazeinat, sredstvo protiv stvrdnjavanja: silicijum dioksid, so, stabilizator-karagenan, aroma, boja-karoten.

Alergen info:

Proizvod sadrži natrijum-kazeinat.

Može da sadrži sojine proteine u tragovima.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 486 kcal

Proteini 2g

Ugljeni hidrati 67g

Masti 23g

Pakovanje 300g Zajic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top