Sok od Pasjeg trna 100% 500ml

899 RSD

Sok od Pasjeg trna 100% 500ml

Sok od pasjeg trna je jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C. Sadrzi 1000 puta više seratonina nego banana ili čokolada. Jedini je biljni izvor koji sadrži OMEGA 3, 6, 9 i 7 masne kiseline.

Plod Pasjeg trna je jedinstvenog sastava. Oni su riznica vitamina, aminokiselina, minerala i mikroelemenata, imaju visok sadržaj mono i polinezasićenih esencijalnih masnih kiselina i fitosterola. Od vitamina ima visok sadržaj vitamina C, vitamine grupe B (B1, B2, B6, B3 i B9), vitamin D, E i K.

U narodnoj medicini, Pasji trn se odavno koristi kod bolesti pluća, jetre i bolesti zglobova. Pomaže da se telo očisti od sluzi, odličan je kod upale pluća, obnavlja služokožu, leči čireve na želudcu i dvanaestoplačnom crevu, reguliše cirkulaciju krvi. Takođe ubrzava zarastanje rana i stimuliše regeneraciju tkiva po celom telu. Preporučuje se kao ofikasno sredstvo protiv civilizacijskog stresa i kao prevencija upala i infekcija pogotovo za vreme drugih terapija i oporavka od bolesti.

Sastav:

100% ceđeno-pasiran pasji trn.

Pasterizovan.

Napomena:

Nakon otvaranja čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 3 dana.

Nutritivna vrednost na 100ml :

Energetska vrednot 55kcal

Ugljeni hidrati 10,2g

Masti 0,45g

Proteini 0,8g

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara.

Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koji koriste suplemente na bazi pasjeg trna.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top