Matični sok od divlje Brusnice 500ml

830 RSD

Zahvaljujući prisustvu bioflavonoida, sok od brusnice sprečava i nastanak oboljenja desni,srca i krvnih sudova, ateroskleroze (suženja krvnih sudova ), komplikacija dijabetesa.

Matični sok od divlje Brusnice 500ml

Matični sok od divlje brusnice je prirodni eliksir zdravlja, bogat vitaminima i mineralima, čineći ga izuzetnim saveznikom za očuvanje dobrobiti organizma.

Divlja brusnica je posebno poznata po svojim antibakterijskim svojstvima, sprečavajući širenje bakterija u organizmu i čineći ga popularnim izborom za održavanje zdravlja urinarnog trakta.

Posebno je korisna u prevenciji infekcija urinarnog trakta. Tako sprečava bakterije da se zadrže na zidovima bešike, čime se smanjuje rizik od ponovnih infekcija.

Divlja brusnica, osim što je bogata vitaminima A, C i E, sadrži i bioflavonoide koji pružaju zaštitu zdravlju desni, srca i krvnih sudova. Njena moćna antioksidativna svojstva dokazana su u borbi protiv slobodnih radikala i smanjenju rizika od raznih oboljenja, uključujući i kancer.

Prirodni antibiotik, efikasno delujući na sluznice organizma i sprečavajući prijanjanje bakterija.

Zahvaljujući svom bogatom nutritivnom sastavu, podržava zdravlje i energiju organizma na prirodan i blagotvoran način.

Lekovito dejstvo brusnice očituje na različitim nivoima. On ublažava zatvor, sprečava nakupljanje bakterija u urinarnom traktu, ubrzava proces ozdravljenja kod urinarnih infekcija i pomaže u smanjenju želudačne kiseline.

Dodatno, divlja brusnica pomaže u očuvanju zdravlja prostate, sprečava nastanak bubrežnih kamenaca, i ima pozitivan efekat na srce i krvne sudove.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje 0.3-0.5 dl soka svakodnevno kako bi se maksimalno iskoristile njegove blagodeti za zdravlje. Nakon otvaranja, sok treba čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 3 dana, čime se osigurava svežina i kvalitet.

Matični sok je čisti voćni sok koji nastaje ekstrakcijom prvog ceđenja svežeg voća, zadržavajući samo prirodne arome i vodu iz same voćke. Ovaj sok je izvor svih dragocenih hranljivih materija karakterističnih za supervoće.

Sastav:

100% pasterizovana sok šumska brusnica .

Pakovanje 500ml

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top