Matični sok od divlje Brusnice 500ml

830 RSD

Zahvaljujući prisustvu bioflavonoida, sok od brusnice sprečava i nastanak oboljenja desni,srca i krvnih sudova, ateroskleroze (suženja krvnih sudova ), komplikacija dijabetesa.

Matični sok od divlje Brusnice 500ml

Matični sok od divlje brusnice je prirodni antibiotik, jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu. Naročito je popularna za sprečavanje vraćanja infekcija u urinarnom traktu.

Divlja brusnica je naročito popularna za sprečavanje vraćanja infekcija u urinarnom traktu. Poznato je da antibiotici unište bakterije koje su prisutne u urinu, ali deo bakterija se “sakrije” u zidove mokraćne bešike i, po prestanku uzimanja antibiotika, nastave da se šire po urinarnom traktu.

Brusnica se koristi kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je njeno dejstvo protiv E.coli i drugih patogenih bakterija koje izazivaju infekcije u mokraćnim putevima.

Zahvaljujući prisustvu bioflavonoida, sprečava i nastanak oboljenja desni, srca i krvnih sudova, ateroskleroze (suženja krvnih sudova ), komplikacija dijabetesa. Bogat izvor flavonoida (antocijanina), flavonola i proantocijanida.

Pored toga sadrži visok nivo C vitamina, provitamina A (kao beta karotin), B vitamina (B1, B2, B3), kalcijuma, magnezijuma, fosfora, kalijuma, arbutin i vlakna. Ima jako antioksidantsko dejstvo, a dokazano je da ima i antikancerogeno dejstvo.

Prirodni je antibiotik, jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu.

Zahvaljujući prisustvu bioflavonoida, sprečava i nastanak oboljenja desni, srca i krvnih sudova, ateroskleroze (suženja krvnih sudova), komplikacija dijabetesa. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!

Lekovito dejstvo:
  • Uzrokuje prekid opstipacije odnosno zatvora (deluje kao laksativno sredstvo).
  • Sprečava nakupljanje i razvoj bakterija na zidovima bešike (suzbija širenje i pomaže u procesu eliminisanja ešerihije koli).
  • Ubrzava proces lečenja urinarnih infekcija.
  • Sok od divlje brusnice suzbija potrebu za noćnim i čestim dnevnim mokrenjem,.Pojačava dejstvo antibiotika koje koristite u okviru medicinske terapije.
  • Učestvuje u borbi protiv nastajanja i širenja bakterije helicobacter pylori (ova bakterija je jedna od najčešćih napadača želudačne flore i uzročnik pojave čira ili karcinoma u želucu).
  • Ublažava želudačnu kiselinu.
  • Sok od divlje brusnice sprečava bolesti prostate.
  • Sprečava formiranje i taloženje kamenca u bubrezima i na taj način čuva funkciju bubrega.

Zbog svog prijatnog kiselkastog ukusa brusnice se koriste i kao sok za osveženje ili za grickanje, a posebno se preporučuje osobama koje su izložene stresu ili imaju neko oboljenje srca i krvnih sudova.

Matični sok je čisti voćni sok dobijen prvim ceđenjem voća, koji sadrži isključivo prirodne arome i vodu iz voća. Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz moćnog supervoća.

Sadrživredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije! Nakon branja, voće se pere, zatim presuje i sok se pasterizuje bez filtriranja. Pasterizacija se obavlja samo nekoliko sekundi na 80 stepeni, nakon čega se sok hladi.

Matični sok je dakle sok od kvalitetnog voća koje je korišćeno brzo nakon branja, dobijen hladnim presovanjem i pasterizovan bez dodatka vode, šećera i aditiva.

Matični sokovi osmišljeni su sa ciljem da na ukusan i potpuno prirodan način osiguraju našem organizmu neophodne vitalne nutrijente

Sastav:

100% pasterizovana sok šumska brusnica .

Način upotrebe:

0.3-0.5 dl svakodnevno. Nakon otvaranja sok čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 3 dana.

Pakovanje 500ml

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top