Matični sok od Drenjine 500ml Plavo

850 RSD

Moćni Sok od Drenjine: Prirodni Elixir Zdravlja

 

Moćni Sok od Drenjine: Prirodni Elixir Zdravlja

Matični sok od drenjine je čisti voćni sok dobijen prvim ceđenjem voća, čuvar svih prirodnih aroma i hranljivih materija koje drenjina pruža. Ovaj sok, nazvan „zdrav kao dren“, nosi sa sobom bogatstvo vitamina, minerala i fitonutrijenata, pružajući podršku celokupnom zdravlju.

Drenjina – Supervoće Naših Predaka

Drenjina, poznata i kao Corpus mas, veoma je cenjena još od antičkih vremena. Raste na suvim, sunčanim i kamenitim stranama listopadnih šuma, a njeni plodovi, tamnocrveni i slatko-kiselkastog ukusa, smatraju se pravim darom prirode.

Blagotvorno Delovanje Drenjine

Sok od drenjine nije samo ukusan, već je i izuzetno koristan za zdravlje. Sadrži opore tanine i pektine koji povoljno deluju na crevnu sluznicu, pružajući olakšanje kod problema sa varenjem. Osim toga, drenjina se tradicionalno koristi u tretmanu grla, malokrvnosti, boginja, bolesti bubrega, hemoroida i dijabetesa.

Čuvajte Vaše Zdravlje Prirodnim Putem

Matični sok od drenjine sadrži samo pasterizovanu ceđenu drenjinu, bez dodataka šećera, konzervansa ili veštačkih aroma. Preporučuje se uzimanje 0.3-0.5 dl svakodnevno kako bi se osiguralo uravnoteženo funkcionisanje organizma. Nakon otvaranja, sok treba čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od 3 dana kako bi se sačuvala svežina i hranljiva vrednost.

Ukusni i Zdravi Način Da Unesete Važne Nutrijente

Ukusni sok od drenjine ne samo da će osvežiti vaša čula, već će i doprineti očuvanju vašeg zdravlja i podizanju nivoa energije. Prirodno bogatstvo ovog supervoća je na dohvat ruke – u obliku ukusnog soka koji će vas osnažiti iznutra.

Pakovanje 500ml Plavo

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top