Active C glina sa aktivnim ugljem 300g Shenemil

799 RSD

Active C glina u prahu može se koristiti za pripremu raznih maski za lice protiv akni i mitisera, za čišćenje kože, hidratacije i odmašćivanja površinskog sloja kože.

Active C glina sa aktivnim ugljem 300g Shenemil

Active C glina sa aktivnim ugljem je vrhunski proizvod koji pruža sveobuhvatnu negu kože, kose i tela. Formulisana od strane stručnjaka, kombinuje moć bentonitne gline i aktivnog uglja kako bi pružio dubinsko čišćenje, hidrataciju i revitalizaciju.

Bentonitna glina je poznata po svojim izuzetnim svojstvima apsorpcije nečistoća i toksina iz kože.

Ova glatka glina iz vulkanskog pepela sadrži različite minerale poput gvožđa, kalijuma, silicijuma, magnezijuma, natrijuma i kalcijuma, što pruža dodatne hranljive benefite za kožu.

Osim toga, bentonitna glina ima sposobnost da poboljša cirkulaciju i eliminiše neželjene materije sa površine kože, ostavljajući je svežom i revitalizovanom.

Aktivni ugalj je poznat po svojim antibakterijskim svojstvima i moći apsorpcije. Ovaj sastojak dubinski čisti pore, uklanja višak ulja i nečistoća, i pomaže u borbi protiv akni i nečistoća na koži.

Njegova sposobnost upijanja toksina čini ga idealnim za intenzivno čišćenje kože i održavanje zdravog sjaja.

Kombinacija bentonitne gline i aktivnog uglja stvara snažan i efikasan proizvod koji se može koristiti na različite načine:
  • Maske za lice: Pripremite masku pomešavajući odmerenu količinu gline sa mlakom vodom. Dodajte različite sastojke poput jogurta, voća ili biljnih ekstrakata kako biste prilagodili masku vašim potrebama. Nanesite je na lice i držite je oko 20 minuta pre nego što je isperete mlakom vodom.
  • Nega kose: Dodajte malu količinu gline u šampon ili regenerator kako biste dubinski očistili kosu i vlasište. Ostavite da deluje nekoliko minuta pre ispiranja.
  • Obloge i kupke: Koristite glinu kao oblogu oko zglobova i mišića radi ublažavanja bola i upale, ili dodajte je u toplu kupku radi opuštanja i detoksikacije tela.

Uz pažljivu upotrebu i redovnu negu,  Active C gline sa aktivnim ugljem može vam pomoći da postignete blistavu i zdravu kožu, sjajnu kosu i opušteno telo. Isprobajte je danas i osetite razliku.

Pakovanje 300g Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top