Vegetarijanski file sa paprikom 250g Soya food

365 RSD

Vegetarijanski File sa Paprikom – Ukusan Dodatak za Raznovrsna Jela

 

Vegetarijanski File sa Paprikom – Ukusan Dodatak za Raznovrsna Jela

Vegetarijanski file od soje sa paprikom je savršen dodatak za pravljenje sendviča, ruske salate ili raznih predjela. Može se pržiti, grilovati, kuvati ili dinstati sa povrćem, koristiti u supama ili čorbama. Pasterizovan je i spreman za upotrebu. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla, te je pogodan za dane posta, vegetarijance, vegane i sve koji izbegavaju mesne proizvode iz zdravstvenih ili drugih razloga.

Ukus i Tekstura

File ima beličastu boju sa vidljivim zrncima crvene i zelene paprike. Ukus je prijatno slankast sa svojstvenim mirisom, blagom mešanom aromom dima i paprike. Može se narezati na tanke nareske i koristiti na različite načine.

Nutritivna Vrednost

Ovaj proizvod ima soju kao osnovni sastojak, povrće i začine. Soja je nezamenljiv izvor proteina u ishrani, bogata esencijalnim amino kiselinama i lako svarljivim proteinima. Ne sadrži zasićene masti niti holesterol. Preporučuje se za vegetarijance, vegane, sportiste i sve koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.

Zdravstveni Benefiti

Dodavanjem umerenih količina soje u ishranu, možete smanjiti rizik od razvoja određenih vrsta raka, kardiovaskularnih bolesti i ateroskleroze, kao i sniziti nivo holesterola. Soja je kompletna biljna hrana koja sadrži sve esencijalne aminokiseline.

Sastojci

  • Osnova: Tofu (voda, organska soja, kiselina glukono-delta-lakton)
  • Dodaci: Paprika 5%, morska so, začini, sojina vlakna, zgušnjivač obrađene eušeuma alge, arome, prirodna aroma dima.

Vegetarijanski file od soje sa paprikom je ukusan, hranljiv i svestran proizvod koji možete uključiti u svoju ishranu. Sa svojim bogatstvom proteinima i esencijalnim aminokiselinama, predstavlja zdravu alternativu mesu i doprinosi uravnoteženoj ishrani.

Alergen info:

Proizvod sadrži soju, mogući tragovi susama, slačice.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost je 153 Kcal 641 KJ

Proteina 15g

Ugljenih hidrata 3g

Masnoće 9g

Mononezasićene masti 0g

Oolinezasićene masti 0g

Zasićene masti 0g

Ugljeni hidrati 3g

Šećeri 0g

Pakovanje 250g Soyafood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top