Vegetarijanski file sa paprikom 250g Soya food

365 RSD

Porcija svinjskog mesa sadrži oko 24g masti a u jednoj porciji tofu sira naćičete samo 6 g masti i 0 g holesterola.

Vegetarijanski file sa paprikom 250g

Vegetarijanski file od soje sa paprikom je idealan dodatak za pravljenje sendviča ili raznih predjela (ruska salata…). Takođe se može pržiti, grilovati,  kuvati, dinstati sa  povrćem, u supama, čorbama.

Pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu. Ne sadrži sirovine životinjskog porekla, pa pogodan za dane posta kao i za vegetarijance i vegane, kao i za one koje iz zdravstvenih ili drugih razloga izbegavaju mesne proizvode.

Proizvod ima beličastu boju sa vidljivim zrncima crvene, zelene paprike, ukus je prijatno slankast, svojstvenog mirisa sa blagom mešanom aromom dima, paprike… i može da se narezuje u tanke nareske.

Postan na vodi, sadrži soju bez dodatih konzervanasa, veštačkih boja i aroma.

Posebno pogodno za sve one koji preferiraju biljnu ishranu.

U osnovi ima soju, povrće i začine. U odnosu na ostale izvore proteina, soja  je u ishrani nezamenljiva.

Soja ima veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrži ni holesterol. Bogata je lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina. Prepručuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline i to ga čini jedinstvenim. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao.

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim jedini  kompletan biljni izvor proteina. Dodavanjem umerenih količina soje u ishrani, učinićete veliku stvar.  Smanjuje  rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Sastav :

tofu (voda, organska soja, kiselina glukono-delta-lakton), paprika 5 %, morska so, začini, sojina vlakna, zgušnjivač obrađene eušeuma alge, arome, prirodna aroma dima.

Alergen info:

Proizvod sadrži soju, mogući tragovi susama, slačice.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost je 153 Kcal 641 KJ

Proteina 15g

Ugljenih hidrata 3g

Masnoće 9g

Mononezasićene masti 0g

Oolinezasićene masti 0g

Zasićene masti 0g

Ugljeni hidrati 3g

Šećeri 0g

Pakovanje 250g Soyafood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top