Soja burgeri 200g Macrobiotic

230.00RSD

Tofu smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Soja burgeri 200g

Soja burgeri prijatnog ukusa, skoro identični pravim burgerima. Osnova tofu sir, začini i prirodna aroma, kao takvi su posni bez GMO, bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma.

Proizvod je pogodan za dane posta kao i za vegetarijance i vegane, kao i za one koje iz zdravstvenih, ili bilo kojih razloga izbegavaju mesne proizvode. U odnosu na ostale izvore proteina, soja je u ishrani nezamenljiva. Npr. porcija svinjskog mesa sadrži oko 24g masti a u jednoj porciji tofu sira naćičete samo 6 g masti i 0 g holesterola.

Soja ima veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrži ni holesterol. Bogata je lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina.

Preporučuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane. Sadrži sve esencijalne amino kiseline i to ga čini jedinstvenim. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne.

To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao. Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim tofu jedini kompletan biljni izvor proteina.

Dodavanjem umerenih količina tofu sira u ishrani, učinićete veliku stvar. Tofu smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Pečeni a vi ih samo možete po želji podgrejati.

Može se služiti uz zemičku i sezonsku salatu. Hranljivi burgeri izuzetno prijatnog ukusa idealni za pripremu sendviča ili kao dopuna jelima od povrća. Gotov proizvod koji je spreman za konzumiranje pa se može poneti na posao, u školu ili izlet. Koristiti kao hladan ili podgrejan.

Sastav:

tofu, okara, integralno brašno, povrće, morska so, začini, nerafinisano suncokretovo ulje.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska Vrednost Kcal 223

Energetska Vrednost KJ 942

Masti 5g

Ugljeni hidrati 28g

Proteini 15g

Sojini burgeri 200g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top