Brusnica prah 70g We Are One

820 RSD

Istraživanja pokazuju da se u brusnici nalazi prost oblik sećera poznat kao D-manoza, koja se vezuje za površinske receptore bakterije E.coli i tako sprečava njihovo vezivanje za zid mokraćne bešike.

Brusnica prah se dobija sušenjem brusnica na niskim temperaturama, što omogućava zadržavanje njihove hranljive vrednosti. Ovaj prelepi prah bogatog ukusa savršen je dodatak smoothijima, šejkovima, sladoledima, voćnim salatama i kolačima.

Može biti od pomoći u borbi protiv streptokoka mutans, bakterije u ustima koja je odgovorna za nastanak karijesa, prema istraživanju iz 2015. godine.

Brusnica u prahu pruža sve hranljive sastojke i beneficije kao sveža brusnica. U koncentrovanom obliku koji omogućava bolju apsorpciju i bogatiji sadržaj vitamina i minerala uz manju količinu praha.

Ovaj prah proizveden je posebnim postupkom liofilizacije, koji garantuje očuvanje strukture proteina, biološki aktivnih komponenti i korisnih mikrobnih stanica.

Zdravstvene prednosti Brusnice:
  • Prevencija Infekcija Mokraćnog Sistema: Brusnica sadrži D-manozu, jednostavan šećer koji se vezuje za receptore bakterije E.coli. Tako sprečavajući njihovo vezivanje za zid mokraćne bešike. Ovo može pomoći u sprečavanju infekcija mokraćnog sistema.
  • Pomoć Za Prostatu: Studija objavljena u World Journal of Urology pokazala je da brusnica može poboljšati simptome benignog uvećanja prostate (BPH) kod muškaraca. Muškarci koji su uzimali brusnicu pokazali su smanjenje simptoma u poređenju sa placebom.
  • Podrška Oralnom Zdravlju: Brusnica može pomoći u sprečavanju lepljenja oralnih bakterija poput streptokoka mutansa za zube, čime doprinosi očuvanju oralnog zdravlja. Studija je pokazala da vodica za ispiranje usta sa 0,6% brusnice ima jednaku efikasnost kao standardna vodica za ispiranje usta u kontroli oralnih bakterija.

Pruža sve nutrijente i koristi svežih brusnica. U koncentrovanijem obliku koji omogućava bolju apsorpciju i bogatiji sadržaj vitamina i minerala.

Ovaj prah je dobijen posebnim postupkom liofilizacije brusnica koji garantuje očuvanje hranljivih sastojaka.

Sastav:

100% brusnica

Upotreba:

Preporučena dnevna doza je 5g praha, ali takođe može poslužiti kao dodatak čokoladnim pralinama ili prirodna boja za razna jela i dezerte.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top