Brusnica prah 70g We Are One

820 RSD

„Brusnica Prah – Prirodni dodatak ishrani za zdravlje i kulinarske eksperimente“

„Brusnica Prah – Prirodni dodatak ishrani za zdravlje i kulinarske eksperimente“

Brusnica u prahu, pored svojih lekovitih svojstava, može poslužiti kao izvrstan dodatak čokoladnim pralinama ili kao prirodna boja za razna jela i dezerte.

Sastav:

100% brusnica u prahu, koncentrovanog oblika koji omogućava bolju apsorpciju i bogatiji sadržaj vitamina i minerala.

Proces Proizvodnje:

Prah je proizveden posebnim postupkom liofilizacije svežih brusnica, koji garantuje očuvanje strukture proteina, biološki aktivnih komponenti i korisnih mikrobnih stanica. Brusnica prah pruža sve hranljive sastojke i beneficije kao sveža brusnica.

Zdravstvene Prednosti:

  • Prevencija Infekcija Mokraćnog Sistema: Brusnica sadrži D-manozu, jednostavan šećer koji sprečava vezivanje bakterije E.coli za zid mokraćne bešike, što pomaže u sprečavanju infekcija mokraćnog sistema.
  • Pomoć Za Prostatu: Studije su pokazale da brusnica može poboljšati simptome benignog uvećanja prostate (BPH) kod muškaraca.
  • Podrška Oralnom Zdravlju: Brusnica može sprečiti lepljenje oralnih bakterija za zube, što doprinosi očuvanju oralnog zdravlja.

Način Upotrebe:

Dodajte jednu kafenu kašičicu beusnice u šejk, čaj ili neki drugi napitak.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 70g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top