Zeolit puder za kožu 30g Zeo Medic

195 RSD

Zeolit puder za kožu: Prirodna Snaga i Regeneracija

Zeolit puder za kožu: Prirodna Snaga i Regeneracija

Zeolit klinoptilolit puder za kožu predstavlja vrhunsku prirodnu formulu koja pruža mnogobrojne koristi za vašu kožu. Evo kako ovaj 100% prirodni proizvod deluje na vašu kožu i unapređuje njen oporavak:

Adsorber i Jonoizmenjivač:

Zahvaljujući visokom procentu klinoptilolita, zeolit deluje kao adsorber teških metala i mikotoksina, čisteći kožu od štetnih supstanci. Takođe, kao jonoizmenjivač, pomaže u eliminaciji nečistoća i toksina iz kože.

Prirodni Dezodorans:

Zeolit efikasno neutrališe neprijatne mirise i pomaže u kontroli znojenja. Preporučuje se za nanošenje ispod pazuha i drugih delova tela koji su skloni prekomernom znojenju.

Podrška Regeneraciji Kože:

Aktivne čestice zeolita brzo dolaze u kontakt sa kožom i stimulišu regeneraciju ćelija. Ovo je od suštinskog značaja za ubrzano zarastanje rana, kao i za sanaciju raznih kožnih oboljenja.

Višestruka Primena:

Zeolit puder se može koristiti za tretiranje različitih kožnih problema, uključujući povrede, opekotine, akne, kao i za higijenu usne duplje i tretman paradentoze.

Brže Zarastanje Bez Komplikacija:

Zahvaljujući svojstvu vezivanja eksudata iz rana, ovaj puder doprinosi bržem zasušenju i zarastanju rana, smanjujući rizik od komplikacija.

Prirodna Snaga Bez Nebitnih Sastojaka:

Ovaj proizvod ne sadrži aditive, boje, emulgatore ili zgušnjivače. Sačinjen je isključivo od 100% zeolita u prahu, garantujući vam čistu i prirodnu negu kože.

Pakovanje: 30g

Proizvođač : Zeo Medic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top