Zeolit puder za kožu 30g Zeo Medic

195 RSD

Puder možete koristiti kao prirodnu zamenu za dezodoranse.

Zeolit puder za kožu 30g

Proizvod ZEO-MEDIC zeolit klinoptilolit puder za kožu je 100% prirodan. Visok procenat klinoptilolita od 90-95%, visok kapacitet katjonske izmene preko 180meq/100g i srednje veličina čestica do 5 microna, brojni sertifikati od akreditovanih i eminentnih institucija.

Prirodni zeolit u organizmu deluje na više načina, kao :

  • Adsorber (teških metala, mikotoksina…)
  • Jonoizmenjivač
  • Katalizator
  • Molekularno sito

Sastav:

100% zeolit u prahu

Koristi se kao prirodni dezodorans ,protiv znojenja nogu i gljivica na koži. Preporučuje se ženama nanošenje ispod grudi za neutralisanje preteranog znojenja.

Način upotrebe:

Dva do pet puta dnevno naneti puder na kožu, kao pomoć osnovnoj terapiji pri raznim kožnim oboljenjima. Koža prethodno treba da bude ovlažena vodom.

Takođe se može primeniti za higijenu usne duplje, kod paradentoze, upalnih procesa u ustima, kao i na kosmatom delu glave.

Aktivne čestice brzo dolaze u kontakt sa epidermom i pomažu ubrzanoj regeneraciji ćelija. Lokalna aplikacija detoxamin praha dovodi do ubrzanog zarastanja rana, zahvaljujući vezivanju eksudata iz rane, te bitno doprinosi njenom bržem zasušenju.

Primena detoxamin praha kod rana koje su teško izlečive, kod venskih i arterijskih ulceracija, usnih i genitalnih herpesa dokazano je brže i bezbolno zarastanje bez pratećih komplikacija.

Takođe su postignuti odlični rezultati u sanaciji mladalačih akni uz kombinovanu oralnu i lokalnu primenu detoxamina.

Puder se preporučuje kod:

povreda, opekotina, za ubrzano zarastanje rana, zbog apsorpcionog delovanja kao detoksifikator, kod neugodnih mirisa, kao i pomoć osnovnoj terapiji pri raznim kožnim oboljenjima. Idealan je za tretiranje problematične kože u kombinaciji sa ostalim kozmetičkim preparatima.

Pakovanje: 30g

Proizvođač : Zeo Medic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top