BioGast kapi za gastritis 100ml Priroda na Dar

1.720 RSD

BioGast Kapi: Prirodna Podrška za Gastritis

BioGast Kapi: Prirodna Podrška za Gastritis

BioGast kapi za gastritis su napredni dodatak ishrani koji pruža podršku kod upale sluznice želuca i povezanih tegoba. Gastritis, koji je zapravo zapaljenje želuca, može biti uzrokovan različitim faktorima poput nezdrave ishrane, stresa, konzumiranja alkohola i izloženosti toksinima. Ključna karakteristika akutnog gastritisa je upala sluznice sa manjim i većim erozijama.

Prirodni Sastojci za Olakšanje

BioGast kapi sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke iz lekovitih biljaka koje se tradicionalno koriste za ublažavanje tegoba želuca i podsticanje procesa regeneracije oštećenog tkiva.

Njihova formula obuhvata biljke koje su poznate po svojim korisnim dejstvima:

  • Brzo smiruju gorušicu i povećanu želudačnu kiselinu.
  • Smanjuju tegobe kod gastritisa i refluksa kiseline.
  • Sprečavaju rast bakterije Helikobakter pilori u želucu.
  • Podstiču regeneraciju sluznice želuca.
  • Pomažu u oporavku propustljivih creva.

Prevencija i Oporavak

Gastritis može dovesti do anemije i razvoja bakterije Helikobakter pilori, što može izazvati čireve i druge komplikacije. Simptomi gastritisa mogu biti raznoliki, uključujući gubitak apetita, mučninu, povraćanje, nadutost i probavne smetnje. BioGast kapi ne samo da olakšavaju tegobe želuca, već takođe podržavaju zdravlje pluća i bronhija, podstičući lučenje sluzi i čišćenje pluća.

Uputstvo za Upotrebu

Preporučuje se uzimanje ovih kapi pre obroka, rastvorenih u vodi, za osobe starije od 18 godina. Rastvorite 60 kapi (približno 3 ml) u 2-3 dl vode, tri puta dnevno, najbolje pre obroka. Kapi se mogu uzimati i nakon jela ili po potrebi kada se oseti gorušica. Preporučuje se korišćenje mineralne vode više pH-vrednosti.

Zvanično Registrovan i Bezbedan

BioGast je zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije, što garantuje njegovu sigurnost i kvalitet. Važno je napomenuti da se ovaj proizvod ne preporučuje trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na neke od sastojaka. Kao i kod svakog dodatka ishrani, pre upotrebe se savetuje konsultacija s lekarom.

Sastav

kičica, bokvica, slatki koren, kanatrion i anis, čiji sastav podržava zdravlje želuca i olakšava simptome gastritisa.

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top