BioGast kapi za gastritis 100ml Priroda na Dar

1.720 RSD

Kapi se kao dodatak ishrani koriste kod upale sluznice želuca i sličnih tegoba želuca.

BioGast kapi za gastritis 100ml

BioGast kapi za gastritis se kao dodatak ishrani koriste kod upale sluznice želuca (gastritis) i sličnih tegoba želuca.

Gastritis je zapaljenje želuca i može biti prouzrokovano hranom, stresom, alkoholnim pićima i otrovima. Mnogokrvnost sluznice s manjim i većim erozijama glavna je promena u akutnom gastritisu.

Stoga smo stvorili prirodni preparat  kao biljnu tinkturu od lekovitih biljaka koje su po narodnoj medicini korišćene za tegobe želuca i koje po tradiciji prirodno podstiču procese regeneracije oštećenog tkiva i normalizaciju rada stomaka.

Te lekovite biljke su poznate da:

BRZO smiruju gorušicu i povećanu želudačnu kiselinu.

SMIRUJU tegobe kod gastritisa i gerba.

SMANJUJU mogućnosti za rast Helikobakter pilori soja bakterija u želucu.

REGENERIŠU sluzokožu želuca.

POTPOMAŽU oporavak propustljivih creva.

Gastritis izaziva često anemiju a praćen je i razvojem helikobaktera u želudcu na mestu gde je sluznica oštećena, zbog čega se može razviti čir. Kapi za gastritis deluju protektivno na razvoj tegoba želuca.

Kao disfunkcija organa za varenje gastritis je u većini slučajeva bezbolan, a česti simptomi su: gubitak apetita, povraćanje, mučnina, nadutost, probavne smetnje i, neki ljudi mogu osetiti bol u trbuhu kad jedu.

Deluju tako da stvaraju pojačano lučenje unutrašnje sluzi – to je svojstvo slatkog korena u njima.

Pa se koriste da prirodnim putem umanje bolno delovanje želudačne kiseline i kako bi se ubrzala regeneracija sluznice želudca prirodnim putem. Koriste se uz lekove koje prepiše lekar kao dodatak ishrani i pomoćna terapija. Potrebno je korigovati ishranu kod gastritisa i pridržavati se preporuka koju hranu ne konzumirati dok se ne reše problemi.

Lekovite biljke koje se stavljaju u kapi za gastritis deluju blagotvorno i na pluća i bronhije, izazivajući posle nekog vremena pojačano lučenje sluzi i čišćenje pluća, kao i što deluju na ostavljanje pušenja – jako su dobre za dugotrajne pušače,

Za Helikobakter pilori (Helicobacter pylori).

Helikobakter pilori je bakterija koja se gnezdi u sluznici želuca i izaziva različite tegobe, od gorušice, mučnine pa sve do čira i kancera mogu biti posledice prisustva Helikobakter pilori bakterije.

Klasično medicinsko lečenje helikobakterije je antibioticima ali su se kapi pokazale kao izvanredan biljni proizvod za Helicobacter pylori.

Lekovite biljke u sastavu kada je u pitanju helikobakter pomažu da se uz regularnu terapiju antibioticima postepeno eliminiše Helikobakter u sluznici želudca na prirodan način.

Kao zvaničan medicinski lek za Helikobakter pilori najčešće se koristi kombinacija jakih antibiotika uz lekove za smanjenje kiseline. U mnogim slučajevima su BioGast pomogle da se uz antibiotike ubrza terapija za Helicobacter pylori.

Svojstvo kapi je da zahvaljujući slatkom korenu i drugim biljkama da u želucu, jednjaku i dvanaestopalačnom crevu stvaraju dodatnu sluz koja štiti sluznicu crevnog trakta.

To se pokazalo kao izvanredno dragocen preparat za propustljiva creva. Ako sumnjate da imate Sindrom propustljivih creva onda svakako uzimajte kapi uvek pre obroka – 20 kapi u čaši vode se pomeša i popije 15 minuta pre obroka, kako bi se stvorio zaštitni film u želucu i crevima kako bi se propustljiva creva učinila manje poroznima.

Mogu piti zajedno uz medicinske lekove (Kontrolok, nesteroidni antiimflamatorni lekovi, beta agonisti, kalcijumski antagonisti, nitrati, Antacidi, Blokatori izlučivanja kiseline, Blokatori protonske pumpe) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Mogu piti kao dodatak ishrani i uz terapiju antibioticima kada se leči helikobakter je osim što pomažu terapiju uklanjanja Helicobacter pylori ujedno i štite želudac od lekova.

Kao dodatak ishrani deluje umirujuće na želudac i možete ih uzimati kod tegoba želuca, ako postoji gorušica, nadimanje i helikobakter.

Svojstvo kapi je da zahvaljujući slatkom korenu i drugim biljkama da u želucu, jednjaku i dvanaestopalačnom crevu stvaraju dodatnu sluz koja štiti sluznicu crevnog trakta.

Sastav:

Slatki koren, kanatrion i anis.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 60 kapi (približno 3 ml) u 2-3 dl vode, tri puta dnevno, najbolje pre obroka. Kapi se mogu piti i nakon jela ili po potrebi, kada se oseti gorušica. Preporučuje se korišćenje mineralne vode više pH-vrednosti. Proizvod je namenjen osobama starijim od 18 godina. Nije namenjen trudnicama i dojiljama.

Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, a posebno na sastojke biljaka iz familije Apiaceae (kim, peršun, morač i slično), kao ni osobe sa aktivnim peptičkim ulkusom.

Ukoliko primate bilo kakvu terapiju, pre upotrebe konsultujte se sa svojim lekarom, a posebno ako primate kardiotonične heterozide, tiazidne diuretike i antikoagulanse.

Ili biljne lekove i dijetetske proizvode koji sadrže antrahinone (list sene, kora krušine i slično). Osobe svetle puti mogu nepovoljno da reaguju na intenzivnu Sunčevu svetlost. Proizvod sadrži alkohol.

Zvanično registrovan preparat u Ministarstvu zdravlja Srbije pod brojem 10265/2017

Pakovanje 100ml Priroda na Dar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top