Kantarion u maslinovom ulju 30ml Deverra

250 RSD

Kantarion ulje ublažava tegobe digestivnog trakta čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

Kantarion u maslinovom ulju 30ml

Kantarion u maslinovom ulju povoljno deluje kod lakših oblika depresija ( npr. klimakterične tegobe, nesanica, razdražljivost i nemir ).

Pored toga, Kantarion se može koristiti i kao pomoćno sredstvo za ublažavanje tegoba digestivnog trakta ( čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, katar creva, kolitis, gastritis ). Zahvaljujući svom sastavu, uljanom ekstraktu cveta kantariona, biljno ulje kantariona. Doprinosi smirivanju kod uznemirenosti i pomaže kod normalizacije sna.

Spoljašnjom upotrebom štiti i neguje ekstremno suvu kožu i pomaže kod opekotina, rana, upala i ožiljka.

Koristi za negu i zaštitu osetljive kože, sklone alergijama. Spoljašnjom upotrebom neguje ekstremno suvu kožu i pomaže kod opekotina, upala i ožiljaka i doprinosi zarašćivanju rana. Kao sredstvo za zarastanje rana crveni uljani ekstrakt se koristi već više milenijuma, jer umiruje bolove i ubrzava epitelizaciju.

Tradicionalno se upotreba preporučuje za lečenje opekotina, čireva, kožnih problema, kod hemoroida, upale vaginalne sluzokože, kod ujeda insekata i za ublažavanje bolova u mišićima.

Takođe, koristi se za masažu kod reumatizma i bolova izazvanih gihtom. U narodnoj medicini, kantarionovo ulje se preporučuje i za unutrašnju upotrebu, kao lek protiv glista, zatim kod bolova u želucu, kolika, upale creva, a može se koristiti i za premazivanje desni i oštećene i iritirane sluzokože usne duplje.

Upotreba:

Za spoljnu upotrebu:

Naneti direktno na kožu i utrljavati.

Za unutrašnju upotrebu:

Koristiti 3 puta dnevno, po 20-30 kapi u malo vode, čaja ili toplog mleka.

Sastav:

ekstrakt cveta Kantariona (Hyperici flos), maslinovo ulje.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top