Kantarion u maslinovom ulju 30ml Deverra

270 RSD

Kantarion ulje ublažava tegobe digestivnog trakta čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

Kantarion u maslinovom ulju 30ml Deverra

Kantarion u maslinovom ulju je dobro poznat po svojim blagotvornim svojstvima, predstavlja prirodni lek koji može pomoći kod različitih zdravstvenih problema.

Pruža olakšanje kod lakših oblika depresije, poput klimakteričnih tegoba, nesanice, razdražljivosti i nemira.

Osim toga, ovaj prirodni preparat može poslužiti kao podrška za smirivanje i normalizaciju sna, doprinoseći opštem osećaju blagostanja.

Zahvaljujući svojim svojstvima, kantarion takođe može biti koristan u tretiranju problema sa varenjem, poput čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, katar creva, kolitisa i gastritisa.

Njegova spoljašnja primena takođe je izuzetno korisna, jer neguje i štiti kožu, pomažući kod ekstremno suve kože, opekotina, rana, upala i ožiljaka. Takođe je idealan izbor za negu osetljive kože sklone alergijama.

Kantarionovo ulje tradicionalno se koristi za lečenje različitih stanja, uključujući opekotine, čireve, kožne probleme, hemoroide, upalu vaginalne sluzokože, ujede insekata i bolove u mišićima.

Takođe je preporučljivo za masažu kod reumatizma i bolova uzrokovanih gihtom.

Upotreba:

Za spoljnu primenu, ulje se nanosi direktno na kožu i utrljava. Za unutrašnju primenu, preporučuje se uzimanje 3 puta dnevno, 20-30 kapi razblaženih u malo vode, čaja ili toplog mleka. Pružajući kombinaciju prirodnih sastojaka koji doprinose zdravlju i blagostanju tela i uma.

Sastav:

Uljani ekstrakt cveta kantariona

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top