Brahmi prah 100g We Are One

799 RSD

Brahmi Prah: Prirodni Ajurvedski Recept za Oštar Um i Miran Nervni Sistem

 

 

Brahmi Prah: Prirodni Ajurvedski Recept za Oštar Um i Miran Nervni Sistem

Brahmi prah, izvanredno sredstvo iz ajurvedske tradicije, predstavlja ključ za očuvanje mentalne jasnoće i unapređenje koncentracije. Ovaj prah, izvađen iz biljke Bacopa monnieri, poznat je kao „mozak tonik“ koji hrani i podržava mentalne funkcije na dublji nivo.

Sastav: 100% čist brahmi u prahu

Kako Brahmi Može Koristiti Vašem Zdravlju:

 1. Poboljšava Memoriju i Koncentraciju: Brahmi je kao hrana za um – pomaže u jačanju pamćenja, fokusiranja i učenja, čineći ga savršenim saveznikom u periodima intenzivnog učenja ili radnih izazova.
 2. Smanjuje Stres i Poboljšava San: Njegova umirujuća svojstva deluju na nervni sistem, smanjujući stres i nervozu, dok istovremeno unapređuje kvalitet sna i opušta um.
 3. Ajurvedska Rešenja za Zdravstvene Probleme: U ajurvedskoj medicini, brahmi se koristi za tretman različitih stanja, uključujući epilepsiju, nesanicu, demenciju, neurološke probleme i kožne bolesti. To je sveobuhvatan tonik koji podržava celokupno zdravlje tela i uma.
 4. Jača Imunitet i Održava Zdravlje Mozga: Redovno uzimanje brahmija može poboljšati otpornost organizma i podržati zdravlje mozga, čime se doprinosi celokupnom blagostanju.

Preporučena Upotreba:

Za optimalne rezultate, preporučuje se kontinuirana upotreba brahmija tokom 8 do 12 nedelja. Standardna dnevna doza varira, ali se obično preporučuje doza od 750 do 1.500 mg.

Uzmite 1/4 do 1/2 kafene kašičice praha, najbolje pomešanog sa voćnim sokom, šejkom ili smutijem. Možete ga uzeti jednom ili čak do dva puta dnevno kako biste postigli najbolje rezultate za vaš um i telo.

Nutritivna vrednost na 100g:
 • Energetska vrednost 970 kJ / 233 kcal
 • Masti 2g
 • od kojih zasićene masne kiseline 0g
 • Ugljeni hidrati 25g
 • od kojih šećeri 0,5g
 • Vlakna 40g
 • Belančevine 7g
 • Soli 0g

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top