Revitalum ulje 10ml Eterra

1.195 RSD

Revitalum ulje pomaže mentalne procese i pri tom smiruje nerve, smanjuje stres i pomaže u savladavanju umerene anksioznosti.

 

Revitalum ulje 10ml

Revitalum ulje predstavlja jedinstvenu kombinaciju Bramija i Ašvagande, dve biljke koje su poznate kao riznica zdravlja. Kada se ove biljke udruže u Revitalumu, deluju brzo i efikasno, pružajući niz koristi za organizam.

Revitalum je sastavljen od čistog eteričnog ulja sušenih biljaka bakope (Bacopa monnieri – poznate kao brami) i vitanie (Withania somnifere – ašvaganda), ovo ulje ima širok spektar pozitivnih uticaja na zdravlje.

Visoke doze bakope i vitanie koje se nalaze u Revitalumu mogu pomoći u revitalizaciji organizma, poboljšanju funkcionisanja nerava i pamćenja.

Obe biljke, Ašvaganda i Brami, imaju dugu tradiciju korišćenja u ajurvedskoj medicini i smatraju se korisnim za unapređenje sposobnosti učenja i obnavljanje pamćenja.

Takođe, ove biljke povećavaju opštu snagu i vitalnost organizma, kao i otpornost na stres, čineći ih korisnim za očuvanje mentalnog zdravlja.

Studije su pokazale da bakocidi u brahmiju i vitanolidi u ašvagandi pomažu u oporavku oštećenih nervnih ćelija i poboljšavaju cirkulaciju. To doprinosi boljem funkcionisanju mozga i prenosu poruka između nervnih ćelija.

Osim toga, brahmi ima antioksidativna svojstva i poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu, što može pomoći u zaštiti od degenerativnih bolesti nervnog sistema i poboljšanju kognitivnih funkcija.

Revitalum je koristan za različite kategorije ljudi, uključujući one koji žele poboljšati pamćenje i kognitivne funkcije.

Za studente, profesionalce koji žele maksimizirati intelektualnu vitalnost, osobe pod stresom, starije ljude s problemima sa pamćenjem. Za decu s problemima koncentracije i učenja, kao i one koji pate od kognitivnog pogoršanja povezanog sa starenjem.

Upotreba:

Preporučene doze za odrasle su 4 do 10 kapi na dan, dok je za decu stariju od dve godine preporučeno uzimanje 2 do 5 kapi na dan. Najbolje je uzimati ulje uz doručak ili po savetu lekara. Ulje se može pomešati s mlakim mlekom i medom ili konzumirati sa đumbirom kako bi se poboljšala apsorpcija.

Napomena:

Za maksimalne rezultate preporučuje se uzimanje Revitalum u kontinuitetu najmanje tri meseca.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 10ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top