Čaj od lista i cveta Gloga 100g

125 RSD

Čaj od Lista i Cveta Gloga: Za Zdravlje Srca i Cirkulaciju Krvi

 

Čaj od Lista i Cveta Gloga: Za Zdravlje Srca i Cirkulaciju Krvi

Čaj od lista i cveta gloga je poznat po svojim blagotvornim dejstvima na srce i cirkulaciju krvi. Redovnim konzumiranjem ovog čaja, jačate srčani mišić i uspostavljate optimalnu cirkulaciju krvi, što je ključno za održavanje zdravog krvnog pritiska.

Normalizacija Srčanog Ritma i Balans Krvnog Pritiska

Aktivni sastojci gloga povoljno deluju na normalizovanje srčanog ritma, a kod problema sa visokim ili niskim krvnim pritiskom, mogu pomoći u uspostavljanju balansa. Osim toga može doprineti oporavku srčanog mišića kod stanja kao što su staračko srce ili nakon preležanog infarkta miokarda.

Umirujuće Dejstvo na Centralni Nervni Sistem

Jedno od najvažnijih svojstava gloga je njegovo umirujuće dejstvo na centralni nervni sistem, što ga čini idealnim izborom kod povećane razdražljivosti i nesanice. Ovaj čaj može doprineti smirenju i opuštanju, pružajući vam prijatan osećaj tokom dana.

Prevencija Infarkta i Antioksidantna Zaštita

Savremena istraživanja su pokazala da ekstrakt gloga može doprineti prevenciji infarkta, zahvaljujući svojim vazodilatatorskim i antioksidantnim svojstvima. Redovno konzumiranje čaja može biti deo vaše strategije za očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova.

Priprema:

prelijte jednu kafenu kašiku gloga sa šoljom ključale vode, ostavite da odstoji 10 minuta, procedite i pijte tri puta dnevno po šolju čaja. Važno je napomenuti da se glog ne sme koristiti kontinuirano, već se preporučuju pauze u konzumiranju kako bi se izbegli neželjeni efekti dugotrajne upotrebe.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top