Čaj od lista Koprive 100g

110 RSD

Čaj od Lista Koprive: Prirodni Elixir za Zdravlje

 

Čaj od lista koprive: Prirodni eliksir za vaše zdravlje

Čaj od lista koprive se lako i brzo apsorbuje u organizmu, te ga mogu uzimati i trudnice, deca i rekonvalescenti, bez neprijatnosti u želucu koje izazivaju sintetički preparati bogati gvožđem. Ova biljka se vekovima koristi u narodnoj medicini zbog svojih brojnih blagodeti.

 Koristi:

  1. Čišćenje i poboljšanje krvi: Čaj od lista koprive je poznat po svojoj sposobnosti da očisti organizam i poboljša cirkulaciju, što može doprineti opštem zdravlju.
  2. Pomoć kod poremećaja šećera: Studije su pokazale da može pozitivno uticati na nivo šećera u krvi, što je korisno za osobe koje imaju problema sa regulacijom šećera.
  3. Lečenje urinarnih problema: Kopriva je efikasna u lečenju upala urinarnog trakta, a takođe može poboljšati funkciju creva.
  4. Podrška jetri i žuči: Koristan za jetru i žuč, pomažući u prevenciji i lečenju određenih bolesti.
  5. Prevencija i lečenje anemije: Zahvaljujući visokom sadržaju gvožđa, kopriva može biti korisna u borbi protiv anemije i povećanju energije.
  6. Dijuretičko dejstvo: Kopriva deluje kao diuretik, pomažući u eliminaciji viška tečnosti iz organizma.
  7. Borba protiv alergija i prehlade: Kopriva može smanjiti osetljivost na alergene i pomoći u ublažavanju simptoma alergija i prehlade.

Način pripreme:

Jednu kafenu kašičicu lista koprive preliti sa 150 ml hladne vode, zagrejati do ključanja i ostaviti da odstoji 10 minuta. Nakon toga procediti i piti tri puta dnevno po šolju čaja kako biste iskusili sve blagodeti ovog prirodnog napitka za vaše zdravlje.

Pakovanje 100g

U ponudi i pakovanje od 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top