Čaj od lista Dunje 100g

155 RSD

Čaj od Lista Dunje: Prirodni Sredstvo za Probavne Tegobe

 

Čaj od Lista Dunje: Prirodni Sredstvo za Probavne Tegobe

Čaj od lista dunje se tradicionalno koristi protiv proliva, ali njegova lekovitost seže i dalje od toga. Bogatstvo vitaminom C, snažnim antioksidansom, čini ga odličnim izborom za očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja.

Zaštita i Oporavak Organima za Varenje

List dunje pokazao se kao efikasan lek kod problema sa organima za varenje. Njegov prirodni sastav štiti sluzokožu debelog creva i uklanja toksine, čineći ga izuzetno korisnim u prevenciji i tretmanu tegoba vezanih za želudac i creva.

Pomoć kod Čira na Želucu i Mučnine

Dunjin list pomaže i kod čira na želucu, umirujući nadraženu sluzokožu. Takođe, njegova umirujuća svojstva mogu ublažiti mučninu i povraćanje, pružajući olakšanje osobama koje se bore sa tim tegobama.

Jačanje Imunološkog Sistema

Redovno konzumiranje čaja od lista dunje jača imuni sistem, unapređujući krvnu sliku i obezbeđujući telu vitamine i minerale neophodne za borbu protiv infekcija i bolesti.

Semenke i Listovi Dunje: Dodatna Lekovita Svojstva

Osim ploda, i semenke i listovi dunje imaju lekovita svojstva. Semenke sadrže amigdalin ili vitamin B17, koji se povezuje sa antikancerogenim dejstvom, dok sluz od semenki može biti efikasan narodni lek protiv kašlja i upala disajnih organa.

Način pripreme :

Jednu supenu kašiku lista dunje preliti sa 200ml ključale vode, ostaviti da odstoji 30 minuta, potom procediti. Piti 2-3 šolje čaja u toku dana.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top