Čaj od Čestoslavice 100g

185 RSD

Čaj od Čestoslavice: Prirodna Moć za Zdravlje

Čaj od Čestoslavice: Prirodna Moć za Zdravlje

Čaj od čestoslavice, sa svojim bogatim sastavom aktivnih supstanci, predstavlja dragocen saveznik za vaše zdravlje. Evo kako vam ovaj čaj može pomoći:

Podrška Respiratornom Sistemu

Tradicionalno se koristi za olakšavanje iskašljavanja i za ublažavanje simptoma tuberkuloze. Čestoslavica je poznata po svojim svojstvima koja podržavaju zdravlje respiratornih organa.

Poboljšanje Probave

Aktivne komponente čaj od čestoslavice mogu pomoći u poboljšanju probave i funkcije creva. Ovo ga čini korisnim dodatkom ishrani za održavanje zdravog gastrointestinalnog sistema.

Poboljšanje Pamćenja i Koncentracije

Studije su pokazale da redovno konzumiranje čaja od čestoslavice može poboljšati pamćenje i koncentraciju, posebno kod osoba koje se bore s problemima zaboravnosti.

Čišćenje Krvnih Sudova i Snižavanje Holesterol

Ovaj čaj ima sposobnost da čisti krvne sudove i smanji nivoe holesterola i triglicerida u krvi, što je ključno za zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Podrška Koži i Zarastanje Rana

Čestoslavica se takođe koristi za ublažavanje svraba kože i za podsticanje bržeg zarastanja rana. Njena primena može biti korisna kod ekcema i drugih kožnih oboljenja.

Kako Pripremiti:

prelijte jednu i po kašiku herbe čestoslavice sa 2 dl ključale vode, ostavite poklopljeno 30 minuta, procedite i pijte dva do tri puta dnevno po jednu šolju čaja pre jela.

Napomena o Bezbednosti

Važno je napomenuti da se upotreba čaja od čestoslavice ne preporučuje tokom trudnoće, dojenja i kod dece mlađe od 12 godina. Takođe, treba se pridržavati preporučene dnevne doze kako bi se izbegle neželjene reakcije poput dijareje.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top