TULSI GREEN TEA 25/1 ORGANIC INDIA

730 RSD

TULSI GREEN TEA 25/1 ORGANIC INDIA

TULSI GREEN TEA ORGANSKI ČAJ UBRZAVA METABOLIZAM I UTIČE NA MRŠAVLJENJE ALI I RAZBUĐUJE I ŠTITI ORGANIZAM OD STRESA ŠTO DOKAZUJU KLINIČKA ISTRAŽIVANJA.

TULSI GREEN TEA čaj je osvežavajuć i blago stimulativan napitak sa manje kofeina od kafe ali razbuđuje i sadrži visoku koncentraciju antioksidanata koji štite ćelije od oštećenja.

Zeleni čaj se prelepo uklapa sa tri vrste tulsija – citrusni ukus vana TULSI, aromatična krišna TULSI i umirujuća rama TULSI. „Ne pada teško“ na želudac kada se pije na prazan stomak.

TULSI ima moć da pomogne telu da se detoksira, povrati ravnotežu i odgovori na stres na zdrav način. Takođe se smatra da povećava energiju, izdržljivost i imunitet. TULSI je odličan prirodni regenerator za emocionalnu ravnotežu i fizičko blagostanje.

Ukoliko se kombinuje sa suplementom za detoksikaciju Triphala i biljnom mešavinom za čišćenje jetre i bubrega TULSI cleanse, TULSI GREEN TEA konzumirati ujutru na prazan stomak, Triphala (2 kapsule) neposredno pred doručak, a TULSI CLEANSE konzumirati sat-dva nakon ručka (kada se svari ručak).

🌱🌱BENEFITI

Ubrzava metabolizam
✅️Utiče na regulaciju telesne težine
✅Snažno obilje fitonutrijenata i antioksidanata, koji štite telo od slobodnih radikala
✅Pirodno podržava imunološki i kardiovaskularni sistem
✅Promoviše detoksikaciju
✅️Razbuđuje, fokusira i daje energiju

🌱🌱Sastav:

✅TULSI Krišna (Ocimum sanctum)
✅Zeleni čaj (Camellia sinensis)
✅TULSI Vana(Ocimum gratissimum)
✅️Rama TULSI

❗️ORGANIC INDIA® ČAJEVI SU UPISANI U BAZU MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRBIJE

️ORGANSKI✅️SERTIFIKOVANI✅️SIGURNI ZA DUGOTRAJNU UPOTREBU✅️KESICA JE BEZ HEVTALICE I SVAKA JE POSEBNO ZAPAKOVANA✅️KESICA JE NAPRAVLJENA OD NEBELJENOG PAPIRA BIORAZGRADIVIH VLAKANA✅

Pakovanje 25 filter vrećica

Zemlja porekla Indija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top