Čaj od Rusomače (hoću-neću) 100g

89 RSD

Čaj od Rusomače: Prirodni Tretman za Krvarenje i Upale

Čaj od Rusomače: Prirodni Tretman za Krvarenje i Upale

Čaj od rusomače, poznat i kao „hoću neću“, predstavlja pravo blago korisnih materija, uključujući flavonoide, polipeptide, holin, acetilholin, histamin, karotenoide, glukozinolate i vitamine A, B, C i K. Ova biljka je dokazano efikasna u smanjenju krvarenja i smirivanju upala, bilo spoljnih ili unutrašnjih.

Upotreba kod Različitih Stanja
  • Menstrualne Tegobe: Rusomača je idealna kod obilnih i bolnih menstruacija, pomažući u smanjenju krvarenja i ublažavanju bolova.
  • Hemoroidi i Ostale Tegobe: Koristi se i kod problema kao što su hemoroidi, krvarenje iz nosa, upaljeno zubno meso i drugi oblici krvarenja.
  • Protivupalno Dejstvo: Rusomača ima snažno protivupalno dejstvo, što je čini korisnom u terapiji kod hroničnih inflamacija i oksidativnog stresa.

Korisni Efekti

Osim protivupalnog, rusomača ima i antimikrobna, kardiovaskularna, reproduktivna, antikancerogena, hepatoprotektivna i sedativna svojstva, što je čini široko primenjivom u narodnoj medicini.

Sastav

  • Lekoviti Deo Biljke: Osušen nadzemni deo biljke rusomača (Bursae pastoris herba)

Upotreba:

Supenu kašiku lista rusomače preliti šoljom (200ml) klučale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji pola sata. Procediti i zasladiti po želji. Piti tri šolje čaja dnevno pre jela.

Pakovanje 100g

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top