Ćuranov Rep u prahu 50g

1.350 RSD

Ćuranov rep u prahu ima antitumorsko, antivirusno, antibakterijsko dejstvo, stimuliše imunitet organizma, poznat je i kao antioksidans. Njegovo delovanje dokazano je i kod dijabetesa, tromboze, reumatizma, povišenih masnoća u krvi, protiv upala. Deluje kao vazodilatator, antiaritmik i učestvuje u formiranju i razgradnji prostaglandina.

 

Ćuranov Rep u prahu 50g

Ćuranov rep ima antitumorsko, antivirusno, antibakterijsko dejstvo, stimuliše imunitet organizma, poznat je i kao antioksidans.

Svojom lepotom i lepezom boja, izgledom, podseća na rep od ćurana, nagoveštava svoju posebnost, a to su izuzetna lekovita svojstva. Spada u najlekovitije gljive u borbi protiv najtežih bolesti današnjice.

Zbog specifičnosti sastava ove pečurke, mnoga istraživanja i na dalekom istoku, gde se koristi hiljadama godina, a sve više i na zapadu, spada u red najcenjenijih prirodnih boraca protiv velikog broja obolenja. Utvrđeno je da može pomoći i kod reumatizma, hroničnog umora, ali i u sprečavanju virusnih infekcija, hepatitis-c, herpes.

Najvažniji sastojci su beta-glukani-polisaharidi koji pripremaju organizam za borbu protiv najtežih bolesti – posebno raznih vrsta kancera. Bogat je i mnogim drugim sastojcima.

Ispitivanja na pacijentima, rađena na onkološkim institutima u Japanu i Kini, pokazala su da Trametes versikolor u kombinaciji sa radio terapijom, odnosno polisaharid PSK produžava preživljavanje kod pacijenata sa tumorom grlica materice od 11-25% u zavisnosti od stadijuma bolesti.

U pogledu antitumorne aktivnosti, PSK deluje direktno na ćelije tumora i povećava proizvodnju antitumornih ćelija i kod drugih vrsta.

Korišćenje Ćuranovog repa može povećati vaš imuni sistem tako značajno, da će čak izlečiti tumor dojke.

Više studija je pokazalo da pečurka u liofiliziranoj formi dramatično poboljšava funkciju imunog sistema ženama koje su čak u trećem stadijumu raka dojke.

Farmakološka aktivnost ćuranovog repa nije iscrplena ovim. Njegovo delovanje dokazano je i kod dijabetesa, tromboze, reumatizma, povišenih masnoća u krvi, protiv upala. Deluje kao vazodilatator, antiaritmik i učestvuje u formiranju i razgradnji prostaglandina.

Vrlo je interesantna antibiotska aktivnost koji uvećava antibakterijski potencijal i produžava antibakterijski efekat antibiotika. Može takođe povećati antibiotsku osetljivost nekih bakterija rezistentnih na antibiotike.

Sastav:

100% Sušeni prah gljive Coriolus Versicolor

 Lekovito dejstvo:

  • tumori
  • virusne infekcije
  • dijabetes
  • reumatizam
  • hronični umor
  • preventiva

Upotreba:

u 1-2 dl ključale vode sipati kafenu kašičicu praha, poklopiti i nakon 20 minuta popiti (dok je još mlako) sa vitaminom C i medom.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50g  Medical Herbs

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top