Super Imuno Mix organski 100g Beyond

820 RSD

Super Imuno mix je kreiran pažljivim odabirom deset organskih biljnih sastojaka i pet najkvalitetnijih gljiva koje su poznate po svojim vrednim sastojcima nezamenljivim za ishranu modernog čoveka.

Super Imuno Mix organski 100g

Super Imuno mix je kreiran pažljivim odabirom deset organskih biljnih sastojaka i pet najkvalitetnijih gljiva koje su poznate po svojim vrednim sastojcima nezamenljivim za ishranu modernog čoveka.

Imuno Mix je pogodan za vegetarijance i vegane. Kao snažan imudostimulator , odličan detoks a uz to nahrani telo svim potrebnim vitaminima i nutrijentima.

Mešavina sastoji se isključivo od prirodnih organskih proizvoda koji čine formulu koja će sa svojim sa sastojcima i blagotvornim delovanjem učiniti čuda za vaš imunitet.

Ako želite lek kojim ćete ponovo uspostavite svoj imunitet preko noći, onda ovaj Mix nije za vas, ali ako verujete da je najbolji lek imati snažan imunitet, koji se može razvijati uzimanjem ukusnog i jednostavnog dodatka ishrani u roku od nekoliko nedelja Super Mixom je jedan od najjačih prirodnih pojačivača imunog sistema.

Česti problemi koji se javljaju zbog slabog imuniteta:

  • Hronične upale i temperatura
  • Anoreksija
  • Hronični proliv
  • Gubitak težine
  • Otečeni limfni čvorovi
  • Hronični umor

Simptomi ozbiljnih infekcija:

Upala pluća, meningitis, encefalitis (upala mozga), rak. Vaš imunitet je ono što vam pomaže da se bori protiv bakterija, virusa i raka. I stari i mladi imaju slab imuni sistem (ali zbog potpuno različitih razloga).

1) Stres

Broj 1 uzročnik slabljenja Vašeg imuniteta. Direktna veza između slabljenja imuniteta i stresa je i naučno dokazana.

2) Nedostatak hranjivih sastojaka u telu dobro poznati uzrok za nepravilan rad imunog sistema.

Imuno Mix je specijalno formulisan:

Jedan od glavnih sastojaka cordiceps je poznat kao ubica bakterija i virusa više nego bilo koji poznati antibiotik. Cordiceps pojačava u telu prirodne mehanizme borbe protiv bakterija i virusa.

Zatim tu su i lekovite gljive sa svih svojih 22 aminokiselina, koje telo samo ne može proizvesti, nego se moraju unositi putem ishrane.

Na vrhu ovih sastojaka je Kraljica sve prirodne hrane:

Čaga koja je krcata hranjivim komponentama i sastojcima koji izuzetno pojačavaju imunitet. Ona je idealna za svakog ko se oporavlja od bilo koje bolesti, operacije ili medicinskog tretmana, kao npr hemoterapija.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1259kJ

Proteini 20,4g

Ugljeni hidrati 20,8g

od cega šećeri 9,5g

Biljna vlakna 38,5g

So 0,1g

Masti 6,8g

od čega zasićene m.k. 4g

Način upotrebe:

Jednu kafenu kašičicu mixa razmutiti u vodi, soku, čaju, smutiju, frapeu.

Alergeni:

Bez alergena.

Pakovanje 100g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top