Super Imuno Mix organski 100g Beyond

850 RSD

Super Imuno mix je kreiran pažljivim odabirom deset organskih biljnih sastojaka i pet najkvalitetnijih gljiva koje su poznate po svojim vrednim sastojcima nezamenl jivim za ishranu modernog čoveka.

Super Imuno Mix predstavlja pažljivo balansiran spoj deset organskih biljnih sastojaka i pet premium gljiva, brižno odabranih zbog njihovih izvanrednih nutritivnih svojstava koja su ključna za podršku modernom načinu života.

Ova formula, koja je prikladna i za vegetarijance i vegane, deluje kao moćan imunostimulator, pružajući telu neophodne vitamine i hranljive materije dok istovremeno služi kao efikasan detoksikant.

Sastavljen isključivo od organskih sastojaka,  donosi jedinstvenu kombinaciju koja blagotvorno deluje na imuni sistem.

Ukoliko tražite brzo rešenje za obnovu imuniteta, naš Mix nije za vas. Ali, ako verujete u važnost održavanja snažnog imunološkog sistema kroz ukusne i jednostavne dodatke ishrani, onda je ovaj proizvod jedan od najefikasnijih prirodnih pojačivača imuniteta.

Problemi poput hroničnih upala, gubitka težine ili umora često su povezani sa slabim imunitetom, a Super Imuno Mix može pomoći u rešavanju tih problema.

Sastojci poput cordicepsa, poznatog po svojim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima, ili lekovitih gljiva bogatih aminokiselinama, doprinose jačanju prirodnih odbrambenih mehanizama organizma.

Među ovim sastojcima se ističe Čaga, poznata po svojoj korisnosti u procesu oporavka od bolesti ili medicinskih tretmana.

Ovaj organski miks bogat hranljivim sastojcima poput kakaa, lukume, asaija, make, sibirskog žen šena, ašvagande, trifale, maitake gljive, šitake gljive, reiši gljive, čage gljive, cejlonskog cimeta, kamu kamua i kurkume, pružajući telu sve što mu je potrebno za optimalno funkcionisanje.

Upotreba:

Preporučena doza je jedna kafena kašičica mešavine razmućena u vodi, soku, čaju ili smutiju.

Nutritivna vrednost na 100g:

  • Energetska vrednost 1259kJ
  • Proteini 20,4g
  • Ugljeni hidrati 20,8g
  • od cega šećeri 9,5g
  • Biljna vlakna 38,5g
  • So 0,1g
  • Masti 6,8g
  • od čega zasićene m.k. 4g

Alergeni: Bez alergena.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g Beyond

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top